Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Wykonam Banery na Top listę
|
Co się czepiasz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.01.2011, 00:50
19.01.2011, 12:49
KruchyFix to dla Ciebie
Pierwszy: ![]()
19.01.2011, 17:12
Całkiem ciekawe, tylko ten chuck jest źle wycięty i się rzuca w oczy ;p
Nie koniecznie musisz go wrzucać, on jest raczej mało pasujący do czegoś więc trudno żebym tego od Ciebie wymagał. Na przyszłość, nick może być, ale avarar już raczej nie koniecznie :> Jeśli jeszcze nie skasowałeś projektu z ps-a czy czego tam używasz, możesz spróbować wyciąć samą głowę tego typka bo te plecy dziwnie wyglądają.
Ok poprawię ten i następne będą bez chucka...
Wciskałem Chucka dlatego, aby Twója avatar był kojarzony z nazwą KruchyFix
Tyle się już nareklamowałem, że chyba większość kojarzy ten avatar ze mną.
Jeśli masz jakiś naprawdę ciekawy pomysł co do chucka możesz robić, ale jeśli ma to być z przymusu to nie dodawaj go. Chuck ma to do siebie, że ciężko go gdzieś dodać bo jest to maskotka, a nie jakiś ludek komputerowy. ![]()
23.01.2011, 12:47
Baronku ja poproszę o 3 banerki tej wielkości co na top listę tyle że z Twoim avkiem ,Kruchego i Karolka chcę je wkleić do mnie na główną w chomiku a jak będą jednej wielkości będzie to ładniej wyglądać co na banerze avek nick reszta według uznania wiadomo karolek ma swój tekst "a co się będę reklamował" kruchemu coś wymyśl i sobie też .Dzięki z góry
23.01.2011, 12:51
Czyli masz na myśli trzy banerki dla każdego oddzielnie?
1. ze mną 2. z karolkiem 3. z kruchym Kolejność przypadkowa. :-) hie hie.
23.01.2011, 14:19
tak każdy ma być osobny
![]() ![]() |