Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam banner promujący dany film
Witam

Wykonam banner promujący dany film.Dajecie mi tytuł filmu a ja wam to robie.Za takie coś biorę 10 tys. Oferty kupna proszę składać na chomika Filmy_Avi_Rmvb lub na gg 9514140

Mniej więcej takie coś:

[Obrazek: reklamazc.png]

[Obrazek: auta_hsrhhrr.png]
Drogo jak na takie coś. No ale życzę powodzenia ; )
Według mnie takie coś jest bardzo łatwe do zrobienia, wystarczy sobie w google Grafika wpisć np. Logo auta 2 , okładke sobie zrobić i z tego wszystkiego tło wyciąć i tyle a bierzesz za to 10 tyś ;) Ja chyba bd takie robił tylko że po 5-10 tyś ile kto da ;)

I według mnie ta reklama auta 2 jest troche mało efektowna bo "pusta" i mało przyciąga uwage ;)

[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Za coś takiego to mogę Ci dać tysiąc punktów, 5 minut roboty i zero filozofii a Ty chcesz 10 tyś ??
Przemyśl tą cenę jeszcze kilka razy albo zaproponuj coś 9 tyś razy lepszego :)
Halo halo, ale zdaje mi się, że to wątek gdzie można składać zamówienia a nie krytykować cenę.
Może najlepiej będzie jak będziecie się targować przy składaniu zamówienia wtedy nie będę się czepiał.
Następnym razem zbędna treść poleci.
Z ceny mogę spuścić coś,ale to nie jest łatwa robota jak wam sie wydaje nie wystarczy wpisać w Google logo auta bo wam nic nie wyskoczy trzeba to powycinać a z tym jest najwięcej roboty.
Słuchaj, jak w google wpiszesz logo auta 2 to ci powyskakuje logo a jak np. ktoś wstawił logo z tłem jednego koloru ? To wystarczy dać "Magiczną Gumkę w Photoshopie" Raz klikasz i nie ma tła ;) A jaka to filozofia że weźmiesz gumke i wytniesz tło ile to z 5-10 min zabawy jak masz dobrą wprawe ;)

PS. Niedługo jakąś swoją prace tu wstawie ;)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
(21.07.2011, 11:20)Filmy_Avi_Rmvb napisał(a): Z ceny mogę spuścić coś,ale to nie jest łatwa robota jak wam sie wydaje nie wystarczy wpisać w Google logo auta bo wam nic nie wyskoczy trzeba to powycinać a z tym jest najwięcej roboty.

Bez urazy ale tak obrobiona grafika nie jest wiele warta, ładniejsze logo auta 2 można w google wyszukać i nie pisz że nie ma bo jest tego sporo.

P.S.
Nie atakuję Cię, ale nie lubię jak ktoś próbuje zarobić taką ilość punktów mimo, że jego praca nie jest tyle warta, poza tym piszesz że nie jest to łatwe mimo iż kilka osób napisało Ci inaczej.
Takie coś to ja mogę zrobić za 500 punktów.
tonyviroos ma rację.

10 tys punktów do strasznie przesadzona cena, wręcz ździerstwo ;p

Plus :
http://www.talenty.pl/zdjecia/12984_late...ta_2__.jpg
I wiele innych .
Każdy następny post - z rozmową o cenie zostanie usunięty.