Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam wejścia na wybrane toplisty
Ta jak w temacie, na zlecenie mogę nabić wejścia na wybrane toplisty, każde wejście kosztuje 500 pkt chomikowych.

Propozycje proszę składać w tym temacie.
Koleś Te Wejścia to z Jednego numeru Seryjnego (IP)
Czy jak I Cena jest wygórowana moim Zdaniem
Jak wygórowana , to poklikaj innym jak chcesz.
Chłopak tak się ceni i albo chcesz albo nie.
Takie moje zdanie !
(27.08.2012, 13:10)MeSSciaK napisał(a): Koleś Te Wejścia to z Jednego numeru Seryjnego (IP)
Czy jak I Cena jest wygórowana moim Zdaniem

będą wejścia z różnych IP, głosy będą "nabijane" co będzie widoczne w statystykach.

Podajecie mi tylko link do zagłosowania, i ile głosów ma być (w miarę moich możliwości) ja wykonuję, po zrobieniu zamieszczam screeny PRZED i PO nabijaniu, a Ty wypłacasz punkty na wybranego przeze mnie chomika.
A nie lepiej samemu spróbować coś osiągnąć bez takich kombinacji. Co daje zajmowanie pierwszego miejsca na liście, na której w każdej chwili można spaść na ostatnie dzięki komuś, kto ma więcej punktów od nas. Wtedy my tracimy punkty, a ktoś je zarabia, dodatkowo lista traci wiarygodność i staje się tylko bazą adresów email dla założyciela, który korzysta rozsyłając reklamy często niechciane.
Ja temat olewam, liczę, że jest tu więcej osób podobnych do mnie, jednak nie robiąc offtopu powiem, że cena jest wysoka i nieopłacalna moim zdaniem z powodów powyższych.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş