Propozycje proszę składać w tym temacie.
Wykonam wejścia na wybrane toplisty
|
||
27.08.2012, 13:06
Ta jak w temacie, na zlecenie mogę nabić wejścia na wybrane toplisty, każde wejście kosztuje 500 pkt chomikowych.
Propozycje proszę składać w tym temacie. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
27.08.2012, 13:10
Koleś Te Wejścia to z Jednego numeru Seryjnego (IP)
Czy jak I Cena jest wygórowana moim Zdaniem
27.08.2012, 13:13
Jak wygórowana , to poklikaj innym jak chcesz.
Chłopak tak się ceni i albo chcesz albo nie. Takie moje zdanie !
27.08.2012, 13:16
(27.08.2012, 13:10)MeSSciaK napisał(a): Koleś Te Wejścia to z Jednego numeru Seryjnego (IP) będą wejścia z różnych IP, głosy będą "nabijane" co będzie widoczne w statystykach. Podajecie mi tylko link do zagłosowania, i ile głosów ma być (w miarę moich możliwości) ja wykonuję, po zrobieniu zamieszczam screeny PRZED i PO nabijaniu, a Ty wypłacasz punkty na wybranego przeze mnie chomika.
A nie lepiej samemu spróbować coś osiągnąć bez takich kombinacji. Co daje zajmowanie pierwszego miejsca na liście, na której w każdej chwili można spaść na ostatnie dzięki komuś, kto ma więcej punktów od nas. Wtedy my tracimy punkty, a ktoś je zarabia, dodatkowo lista traci wiarygodność i staje się tylko bazą adresów email dla założyciela, który korzysta rozsyłając reklamy często niechciane.
Ja temat olewam, liczę, że jest tu więcej osób podobnych do mnie, jednak nie robiąc offtopu powiem, że cena jest wysoka i nieopłacalna moim zdaniem z powodów powyższych.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş |