Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykopki ziemniaków na Podkarpaciu 2013
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Podpytałem babci i stwierdziła, że u niej ziemniaki będą wykopywać koło 20 września Auc Nie za późno?
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
(28.08.2013, 15:20)Nicholas napisał(a): Podpytałem babci i stwierdziła, że u niej ziemniaki będą wykopywać koło 20 września Auc Nie za późno?

U nas zawsze się kopało przed wrześniem, aby wykopać przed pójściem do szkoły :D

Ale teraz ludzie kopia wcześniej bo u nas na podkarpaciu dobrego deszczu nie było z 1,5 miesiąca i się boją, że jak zacznie lać to ziemniaki im się zepsują z mokra :P
  Odpowiedz
U mojej dziewczyny dziadków też cisza z wykopkami. Nawet się na razie nie zanosi... ;)
  Odpowiedz
(28.08.2013, 15:20)Nicholas napisał(a): Podpytałem babci i stwierdziła, że u niej ziemniaki będą wykopywać koło 20 września Auc Nie za późno?
Pewnie, że nie. Wykopki z reguły są jesienią. ;) Przeważnie przełom wrzesień - październik. Później natomiast bo przełom październik - listopad kopie się buraku cukrowe.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
W takim razie trzeba jeszcze miesiąc czekać na te pyszności, heh ;)

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
E tam czekać ja już frytki jadłem z wczorajszych świeżych ziemniaków :P
Niko podaj adres wyślę ci listem Haha
  Odpowiedz
Spakuj mu w rar lub zip, bo więcej zmieścisz. :D

Ja tam kopię ziemniaki od czerwca :D Także ciągle mam świeże pyrki.
A pozostałe na polu to zawsze pod koniec sierpnia.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Taa, wyślij mi 20 GB ziemniaków Haha

Heh :-)

Odpowiedz
Ja będę miał do sprzedania 24 worów świeżutkich czystych pięknych młodych ziemniaczków,jeśli by ktoś chciał to pisać.Zapłata tylko doładowaniem :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz