Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wyłączona opcja przelewu punktów w Chomikuj.pl
Wiadomość od administracji Chomikuj.pl w sprawie ostatnich zmian:

Witam serdecznie,

Funkcja przelewów punktowych została trwale wyłączona. Jej wyłączenie poprzedzone
zostało długą i dogłębną analizą i jest naprawdę dobrze uzasadnione.
Ideą przelewów punktowych było umożliwienie użytkownikom sprawiania sobie drobnych
prezentów, wynagradzania przyjacielskich przysług (np. pomocy w wykonaniu ładnego
opisu konta) itp.
Niestety okazało się, że przelewy punktowe stały się narzędziem na dużą skalę,
wykorzystywanym do różnego rodzaju nadużyć – zabronionej przez regulamin sprzedaży
punktów w serwisach aukcyjnych, wyłudzania haseł do kont, prób sztucznego
generowania punktów i wielu innych.
Długo próbowaliśmy walczyć z tymi zjawiskami nie wyłączając samej funkcji
przelewów punktowych, niestety okazało się, że konieczny jest także ten krok.
Jesteśmy przekonani, że nowa funkcja Prezent, a w przyszłości być może i inne
rozwiązania, dobrze zastąpią przelewy punktowe zapewniając jednocześnie większe
bezpieczeństwo Użytkownikom Chomikuj.pl.

W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.

--
Pozdrawiam

Agnieszka Rutkowska
Obsługa Użytkowników
Chomikuj.pl

Zobaczymy po jakimś czasie jak wpłyną te zmiany, teraz nie ma co o tym dyskutować:)
Zapraszam na mojego chomika: http://chomikuj.pl/kapox :)
To samo przecież odpisali gellmenowi :D To będzie już ich szablonowa odpowiedź na wszystkie wiadomości hahaha
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
No trzeba zmykać gdzie indziej chyba ze cos sie wymysli lepszego
Sygnatura usunięta przez moderatora!
Śmieszni jesteście, zarabialiście na piractwie i jeszcze płaczecie. To jest dla dobra waszego wiele osób nie mają na chleb i żyją w biedzie. Nie ma tak dobrze! Nie mam nic przeciwko zarabianiu w internecie ale na pkt chomikuj to już była przesada.
Twoja wypowiedź za dużo nie wnosi do tematu, a co przeszkadza ci bo ty nie umiałeś ?
Chyba przechodzimy na inny serwis... np *fantastic.pl :D
@up bo taka jest prawda . Zarabianie na chomikuj to inaczej kradzież . Bo nie powiesz mi że na legalnych plikach zarobiłeś trochę kasy ?
(19.12.2012, 18:53)pawel4325 napisał(a): Twoja wypowiedź za dużo nie wnosi do tematu, a co przeszkadza ci bo ty nie umiałeś ?

Zauważ kolego, że również żadna z Twoich wypowiedzi nie wniosła nic wartościowego w tym temacie.
Cały czas szczycisz się tym jak to handlowałeś na allegro i ile kont Ci zbanowali. Kogo to obchodzi?
To między innymi przez Ciebie, administracja chomika wyłączyła przelewy punktów i za Twoją durnotę masa Bogu ducha winnych użytkowników płaci słoną karę.
Nie miałem zamiaru się tu rejestrować, bo czytać mogę sobie i bez tego, ale irytujesz ludzi. Pozdrawiam.
Może mnie nie obrażaj kolego a bana nie przez sprzedaż tylko głupie kablowanie jeden na drugiego.
Wasz posty zostały edytowane ze zbędnych "docinek". Trzymajcie się wątku. Jeśli chcecie się powyzywać idźcie gdzie indziej. Tutaj jest forum, a nie "obora". Więcej pozytywnych emocji koledzy. Po co te docinki. Jesteście tu po to, aby sobie pomagać, a nie ze sobą walczyć.