Ewentualnie, jest inny darmowy lub tani bot do reklam?
Wysyłacz - BOT
|
02.11.2012, 13:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.11.2012, 14:40 przez MissFuneral.)
Czy jest on bezpieczny? Czy działa?
Ewentualnie, jest inny darmowy lub tani bot do reklam? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.11.2012, 13:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.11.2012, 14:40 przez MissFuneral.)
Bezpieczny jest, sam używam i nie narzekam.
02.11.2012, 13:56
Tylko mam z nim problem, bo jak poustawiam, to zamiast ok jest błąd i tak cały czas
02.11.2012, 13:57
SwiatoweGRY napisał(a):Czy jest on bezpieczny ?? Czy działa ??Skąd mam to wiedzieć ? Nie podałeś konkretnej nazwy "aplikacji", ani linku gdzie ją znaleźć można.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
02.11.2012, 14:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.11.2012, 14:22 przez SwiatoweGRY.)
Napisałem, że nazywa się WYSYŁACZ choć są też inne nazwy zaraz dam link
http://chomikuj.pl/Filmy_Muzyka_2013/Cho...a+chomikuj Jest też Chamtaro Bot tylko coś mi się kojarzy, że gdzieś czytałem, że ten to wykrada hasła ? - Program do masowego wysyłania wiadomości na chomikuj.pl. Dzięki niemu podniesiesz ilość wysłanych swoich reklam w chomikowych rozmowach, a co za tym idzie zwiększy Ci się ilość zdobywanych punktów. Program nie jest za ładny, lecz ma ciekawą funkcje: Wpisujemy kogoś nick na chomikuj, on szuka sam znajomych tego chomika, następnie znajomych chomika, itd buduję się ogromna baza na które program od razu wysyła wiadomości. http://chomikuj.pl/persil34/Chamtaro+Bot
Testowałem tego bot-a i same błędy były, nic nie wysłało. Zmienię sobie teraz hasło tak dla bezpieczeństwa, ale logowanie wydawało mi się dość bezpieczne ze strony chomikuj w takim oknie.
A i wirusów w sumie też nie było! HBO2-hd tobie on wysyłał reklamy? Daj jakiegoś screena bo wierzyć mi się nie chce.
02.11.2012, 14:30
Mi właśnie ten pierwszy też tylko błędy dawał, hasło też zmieniłem dla bezpieczeństwa, co do drugiego to jakie macie o nim opinie ?
02.11.2012, 14:34
Ten chamtaro bot jest zabezpieczony hasłem, żeby go otworzyć trzeba wejść na jakąś stronę (nie zamierzam tam wchodzić bo pewnie trzeba wysłać sms)
02.11.2012, 14:37
I ten bot nie jest bezpieczny ,ponieważ on wykrada hasła do chomików .Kiedyś miałem tego bota i przez niego straciłem konto, a potem je z powrotem odzyskałem.
02.11.2012, 14:42
Tak na prawdę to nie ma darmowego bot-a, który by działał. Ten na chomiczkuj też jest tylko dla VIP. A z płatnych to znam tylko CM PRO i Chomik Sender.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości