Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wysyłacz - BOT
Czy jest on bezpieczny? Czy działa?
Ewentualnie, jest inny darmowy lub tani bot do reklam?
  Odpowiedz
Bezpieczny jest, sam używam i nie narzekam.
  Odpowiedz
Tylko mam z nim problem, bo jak poustawiam, to zamiast ok jest błąd i tak cały czas
  Odpowiedz
SwiatoweGRY napisał(a):Czy jest on bezpieczny ?? Czy działa ??
Skąd mam to wiedzieć ? Nie podałeś konkretnej nazwy "aplikacji", ani linku gdzie ją znaleźć można.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Napisałem, że nazywa się WYSYŁACZ choć są też inne nazwy zaraz dam link

http://chomikuj.pl/Filmy_Muzyka_2013/Cho...a+chomikuj

Jest też Chamtaro Bot tylko coś mi się kojarzy, że gdzieś czytałem, że ten to wykrada hasła ?

- Program do masowego wysyłania wiadomości na chomikuj.pl. Dzięki niemu podniesiesz ilość wysłanych swoich reklam w chomikowych rozmowach, a co za tym idzie zwiększy Ci się ilość zdobywanych punktów. Program nie jest za ładny, lecz ma ciekawą funkcje:
Wpisujemy kogoś nick na chomikuj, on szuka sam znajomych tego chomika, następnie znajomych chomika, itd buduję się ogromna baza na które program od razu wysyła wiadomości.

http://chomikuj.pl/persil34/Chamtaro+Bot
  Odpowiedz
Testowałem tego bot-a i same błędy były, nic nie wysłało. Zmienię sobie teraz hasło tak dla bezpieczeństwa, ale logowanie wydawało mi się dość bezpieczne ze strony chomikuj w takim oknie.

A i wirusów w sumie też nie było!
HBO2-hd tobie on wysyłał reklamy? Daj jakiegoś screena bo wierzyć mi się nie chce.
  Odpowiedz
Mi właśnie ten pierwszy też tylko błędy dawał, hasło też zmieniłem dla bezpieczeństwa, co do drugiego to jakie macie o nim opinie ?
  Odpowiedz
Ten chamtaro bot jest zabezpieczony hasłem, żeby go otworzyć trzeba wejść na jakąś stronę (nie zamierzam tam wchodzić bo pewnie trzeba wysłać sms)
  Odpowiedz
I ten bot nie jest bezpieczny ,ponieważ on wykrada hasła do chomików .Kiedyś miałem tego bota i przez niego straciłem konto, a potem je z powrotem odzyskałem.
  Odpowiedz
Tak na prawdę to nie ma darmowego bot-a, który by działał. Ten na chomiczkuj też jest tylko dla VIP. A z płatnych to znam tylko CM PRO i Chomik Sender.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości