Kogo wynajmują? Pewnie studentów...
Wyszukiwarka chomikuj - moje pliki na pierwszych stronach
|
25.01.2015, 04:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.01.2015, 04:50 przez Swordancer.)
No właśnie chodziło mi o to, czy przy wpisywaniu tej "skomplikowanej" nazwy za pierwszym razem czegoś nie pokręciłeś, a za drugim wpisałeś poprawnie stąd więcej wyników. Jak ja sprawdzam, to nie mam żadnego problemu, więcej wyników jest dla wszystkich plików niż samych wideo. W dodatku może być tak, że dodane pliki indeksują się dopiero po jakimś czasie i nie będą widoczne w wyszukiwarce. Ja zakładasz stronę internetowa, to po wpisaniu jej adresu w przeglądarce nie będzie dla niej poprawnego wyniku, dopiero jak google tam wejdzie i tę stronę zaindeksuje. Jeśli pliki nie są od razu dodawane do indeksu przy uploadzie, to całkiem możliwe, że nie wszystkie pliki będą od razu widoczne. Oczywiście nie wykluczone, że wyszukiwarka ma też błędy, bądź źle indeksuje niektóre pliki i myli kategorie.
Kogo wynajmują? Pewnie studentów... Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.01.2015, 13:15
Wszystko ok tylko że mój plik był widoczny w "pliki video" a nie wyświetlał się po przełączeniu na "wszystkie". We "wszyskie" były pliki dodane godzinę po moim czyli bardzo świeże. Ktoś nie potrafi się przyznać do błędu mydląc oczy że wszystko jest cacy bo chomikuj to ma być the best - naj naj i jeszcze raz naj!
Pzdr |