Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wyszukiwarki adam-as
Pewnie się skusi. Lecz musi znaleźć odrobinę czasu. Ponieważ jak wiecie proces tworzenia dobrego projektu trochę trwa.
  Odpowiedz
Adasiu,
Witam, temat aktualny - na Twoim chomiku (nowym czy starym) nie ma żadnych wyszukiwarek. Może źle szukam?
Potrzebuję wyszukiwarkę potrafiącą znaleźć plik znajdujący się na moim chomiku.
:)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Leszek napisał(a):Adasiu,
Witam, temat aktualny - na Twoim chomiku (nowym czy starym) nie ma żadnych wyszukiwarek. Może źle szukam?
Potrzebuję wyszukiwarkę potrafiącą znaleźć plik znajdujący się na moim chomiku.

Adam-as nie posiada już chomika.
Tamten adam-as to zwykły fake.

Użytkownik zamienił swoją dotychczasową nazwę
po usunięciu konta adam-as.
  Odpowiedz
Leszku wyszukiwarki znajdziesz u mnie, również te Adama z wyszukiwaniem na swoim chomiku. Zajrzyj, chomik tehr, chomikowe różności.
  Odpowiedz
Chyba wszystko dobrze zrozumiałem.
Baronie dziękuję za info.
Tungar - pobrałem (to co było na początku - ja potrzebuję, nieważne jak wygląda), wstawiłem na swojego chomika, porobiłem zmiany, mam nadzieję że będzie działać, w razie problemów napiszę, dziękuję.
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
(02.11.2011, 16:17)Leszek napisał(a): Chyba wszystko dobrze zrozumiałem.
Baronie dziękuję za info.
Tungar - pobrałem (to co było na początku - ja potrzebuję, nieważne jak wygląda), wstawiłem na swojego chomika, porobiłem zmiany, mam nadzieję że będzie działać, w razie problemów napiszę, dziękuję.

Gdybyś potrzebował jakichś zmian graficznych, to mogę pomóc. Nie jestem zawodowcem, ale nic nie kosztuję.
  Odpowiedz
Pozwoliłem sobie dodać wyszukiwarki Adama + moja (narazie 1 :D)

Są dostępne tutaj KLIK
---
  Odpowiedz
Tungar, wyszukiwarkę od Ciebie zlikwidowałem, przy opcji "szukaj u mnie" pokazują się wszystkie wyniki szukania.
Potrzebuję wyszukiwarkę która będzie znajdowała pliki tylko i wyłącznie znajdujące się na moim chomiku lub potrafiła wydzielić to co moje z całości.
Mam tego już trochę u siebie i będzie mi łatwiej znaleźć plik na moim chomiku niż gdziekolwiek indziej.

Szymonie, u Ciebie wyszukiwarek multum, mam robić "chybił-trafił" czy polecasz coś "super"? ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
---
  Odpowiedz
A u mnie jak wpisuję nazwę np. filmu do wyszukiwarki i zaznaczam "mój chomik", to wyszukuje normalnie tak jakby było bez tej opcji.
  Odpowiedz