Wyszukiwarki adam-as
|
19.08.2011, 15:09
Pewnie się skusi. Lecz musi znaleźć odrobinę czasu. Ponieważ jak wiecie proces tworzenia dobrego projektu trochę trwa.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.11.2011, 10:51
Adasiu,
Witam, temat aktualny - na Twoim chomiku (nowym czy starym) nie ma żadnych wyszukiwarek. Może źle szukam? Potrzebuję wyszukiwarkę potrafiącą znaleźć plik znajdujący się na moim chomiku. ![]()
02.11.2011, 14:13
Leszek napisał(a):Adasiu, Adam-as nie posiada już chomika. Tamten adam-as to zwykły fake. Użytkownik zamienił swoją dotychczasową nazwę po usunięciu konta adam-as.
02.11.2011, 14:28
Leszku wyszukiwarki znajdziesz u mnie, również te Adama z wyszukiwaniem na swoim chomiku. Zajrzyj, chomik tehr, chomikowe różności.
Chyba wszystko dobrze zrozumiałem.
Baronie dziękuję za info. Tungar - pobrałem (to co było na początku - ja potrzebuję, nieważne jak wygląda), wstawiłem na swojego chomika, porobiłem zmiany, mam nadzieję że będzie działać, w razie problemów napiszę, dziękuję.
02.11.2011, 16:31
(02.11.2011, 16:17)Leszek napisał(a): Chyba wszystko dobrze zrozumiałem. Gdybyś potrzebował jakichś zmian graficznych, to mogę pomóc. Nie jestem zawodowcem, ale nic nie kosztuję.
---
Tungar, wyszukiwarkę od Ciebie zlikwidowałem, przy opcji "szukaj u mnie" pokazują się wszystkie wyniki szukania.
Potrzebuję wyszukiwarkę która będzie znajdowała pliki tylko i wyłącznie znajdujące się na moim chomiku lub potrafiła wydzielić to co moje z całości. Mam tego już trochę u siebie i będzie mi łatwiej znaleźć plik na moim chomiku niż gdziekolwiek indziej. Szymonie, u Ciebie wyszukiwarek multum, mam robić "chybił-trafił" czy polecasz coś "super"? ![]()
13.02.2012, 19:39
A u mnie jak wpisuję nazwę np. filmu do wyszukiwarki i zaznaczam "mój chomik", to wyszukuje normalnie tak jakby było bez tej opcji.
|