Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wyszukiwarki z możliwością szukania plików na swoim chomiku.
Witajcie.

Od dłuższego czasu udostępniam na swoim chomiku wyszukiwarki zaopatrzone w dodatkową możliwość dzięki, której możesz odszukać plik tylko na swoim chomiku... znajdują się tutaj.

Zanim zaczniesz używać mojej wyszukiwarki musisz ją skonfigurować.
To nic trudnego... instrukcja jest prosta i znajdziesz ją na moim blogu

Jeżeli masz talent i chciałbyś/chciałabyś stworzyć kilka ciekawych projektów pod wyszukiwarkę daj znać lub opublikuj swoje prace poniżej... Jeżeli prace będą dobre na pewno zainteresujemy się nimi.
  Odpowiedz
Baronie, kapitalna sprawa. Od dawna właśnie myślałam o tym aby ktoś ulepszył wyszukiwarkę stricte na konkretnego chomika. Dzięki serdeczne:)
  Odpowiedz
Dobry myk ale ja nie używam takich wyszukiwarek i tak nigdy :D, przecież w google wystarczy wpisać site:chomikuj.pl ........Plik jakiego szukasz........ albo jak chcesz na konkretnym chomiku to wpisujesz site:chomikuj.pl/CenterPL (tam gdzie CenterPL wpisujesz nazwę chomika na którym chcesz szukać) i tyle :D
  Odpowiedz
CenterPL napisał(a):... przecież w google wystarczy wpisać site:chomikuj.pl ...
Widzę że nie myślisz logicznie.
Wyobraź sobie że jesteś Ikśińskim z IQ poniżej przeciętnej a takich w internecie jest ponad 50% ze wszystkich.
Co taki Iksiński zrobiłby bez wyszukiwarki plików na chomiku na którym są miliony malutkich pliczków?
Nic.

Wyszukiwarka jest właśnie po to aby taki Iksiński nie musiał za dwadzieścia lat dowiadywać się o funkcji "SITE:"
  Odpowiedz
Tak sobie myślę zamiast patrzeć na statystycznych Iksińskich może powinniśmy się spojrzeć na samych siebie.
Drogi Skrzypasie każdy kombinuje jak może i to jest tylko i wyłącznie jego sprawa co i jak robi, nie do Ciebie należy ocenianie czy to logiczne czy nie.

Post Barona i jego wyszukiwarki powstały po to by pomagać innym a nie po to by pod nimi dogryzać jeden drugiemu.
Wypada napisać "dzięki kolego", "dobra robota" nic więcej.
  Odpowiedz
Dokladnie super sprawa czas zmienic swoja wyszukiwarke na chomiku:D
  Odpowiedz
Baronek, wyszukiwarka ciekawa. Mam tylko pytanie. Jakbym Cię ładnie poprosił, to czy zrobił byś mi ją z moją oprawą graficzną ? :)
  Odpowiedz