Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

[ZABAWA] ''Najlepszy avatar'' - 1 edycja.
Przepraszam, że mnie nie było ale jakoś niechętnie wchodzę na to forum, może dlatego że nie lubię owych stylów.
Mhm... tak czy inaczej II edycja dziś rusza! szukamy 12 osób do II edycji, przypominam wygrana osoba z I edycji nie bierze udziału, zapraszam serdecznie.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
To ja się zapisuje :)
Dobrze, mamy już jedno osobę.
Oj Woofer ciężko to widzę, na forum mamy zastój już od jakiegoś miesiąca więc chyba jednak musisz
sobie odpuścić ten konkurs :-).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
No zobaczymy, widzę że coś forum ostatnio nie teges.
Zapisuję się :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Zapisuje sie :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
zapisuję się^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
Trochę mało osób
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
mamy 4 osoby, elgato, zapisac cie?
dobra w tej edycji bedzie nie 12 osob a 8.