Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

[ZABAWA] ''Najlepszy avatar'' - 2 edycja.
Postanowiłem ponownie rozegrać kolejną edycje tej zabawy, czyli najlepszy avatar - druga edycja, poprzednio wygrał B0hazadr, więc teraz nie może wziąć udziału w zabawie.

Regulamin ...i małe poprawki.

1. W grze występuje 12 użytkowników, którzy systematycznie co trzy dni opuszczają grę, co dwie osoby.
Jeśli wszystko będzie szło zgodnie z planem to będzie wyglądać to tak.
3 dzień zabawy - 10 uczestników - 72h godziny na oddanie głosu TEMAT.
6 dzień zabawy - 8 uczestników - 72h godziny na oddanie głosu TEMAT.
9 dzień zabawy - 6 uczestników - 72h godziny na oddanie głosu TEMAT.
12 dzień zabawy - 4 uczestników - 72h godziny na oddanie głosu TEMAT.
15 dzień zabawy - 3 uczestników - 48h godziny na oddanie głosu PW do organizatora.
Czyli nieco ponad dwa tygodnie, poprzednia edycja była o wiele dłuższa.
Tak jak mówiłem, Etap główny (trwa 72h).
a). Co 72h (3 dni), Odpadają użytkownicy z najmiejszą ilością pkt.
b). W przypadku jakiegoś remisu organizator może wprowadzić dogrywkę lub wybrać osobe/y która przejdzie dalej.
c). Głosujemy w temacie w taki sposób;

Paweł - 15 pkt.
Tomek - 10 pkt.
Romek - 5 pkt.

2. Zgłaszamy tylko swój avatar.
a). Użytkownicy którzy nie posiadają avatara nie mogą wziąć udziału w zabawie.
3. Oddawanie punktów na avatary innych graczy nie jest utajnione, punkty oddajemy w temacie, w sposób powyższy, patrz punkt 1 podpunkt c.
4. W zabawie biorą udział użytkownicy którzy przebywają na forum więcej niż 89 dni (chodzi o staż nie o spędzony czas online) wraz z organizatorem.
5. Osoby spoza gry nie biorą udział.
6. Użytkownik podczas konkursu nie może zmieniać avatara.
a). Zmiana kosztuje nieodwołalnym wyrzuceniem z konkursu.
7. Gracze mają prawo oddać głos, nie jest to obowiązek, nikt nie będzie karany.
8. Użytkownik który zgłosił swoją kandydaturę ma obowiązek napisać o tym iż zapoznał się z regułami gry i będzie je przestrzegał.

Od tej chwili rusza nabór do II edycji zabawy ''najlepszy avatar'' zakończenie naboru wraz z ostatnim zgłoszonym użytkownikiem.

Pierwszy zgłoszony użytkownik, P@weł.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Zapoznałem się z regulaminem i zgłaszam się do gry :P
Zapoznałem się z regulaminem i będę przestrzegał reguł gry, dlatego z chęcią zgłoszę się do zabawy.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Okej, zabawmy się. Z regulaminem się zapoznałam, będę go przestrzegać - co zresztą wchodzi w nawyk ;)
Zgłaszam się :D
Free Your Mind!
Wchodzę w ten biznes. Regulamin zaliczony.
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Wchodzę w to ;) No i regulamin ogarnięty ;)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Regulamin przeczytałem i prawie zrozumiałem.
Wchodzę. :)
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
Regulamin przeczytany i zaakceptowany^^ zgłaszam się^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
Regulamin zlookany, zglaszam sie :D
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Regulamin przeczytany ze zrozumieniem. Wchodzę w to i już wiem na czyj awatar będę głosował.