Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Za co Ban na World of Tanks?
Za co można otrzymać bana w grze World of Tanks?
  Odpowiedz
Za chaety, i chyba multi konta. Ale do tego 2 nie jestem pewien.
  Odpowiedz
Bana można dostać za::: cheaty, hacki, za multi konta raczej nie, ale co raz więcej serwisów daje bana za sprzedaż konta np. na allegro. Ale przedewszystkim bana można dostać, za HACKI czyli programy ułatwiające granie.
  Odpowiedz
Jak dostałeś bana napisz do suportu gry.
  Odpowiedz
Jeśli używałeś hacków, miałeś kilka kont lub np. były na Ciebie skargi od użytkowników :-)

Kiedyś dostałem bana na konto, odbanowali mi je po tygodniu, przeprosili i dali konto premium na tydzień...
  Odpowiedz
Nie dostałem bana.
Wolę wiedzieć za co można dostać.
Będę wtedy unikał niedozwolonych praktyk.
Może coś w regulaminie jest napisane.
  Odpowiedz
No na pewno jak będziesz spamić na czacie to dostaniesz bana, to samo jeśli chodzi o spam poleceniami bądź będziesz zabijać swoich :P
  Odpowiedz
Ale teraz za zabijanie swoich jesteś oznaczany niebieskim kolorem.
Ja od razu lutuję w takich bez namysłu. Chyba, że koleś coś napisze
i przeprosi.
  Odpowiedz
Zawsze był kolor niebieski na liście graczy jeśli ktoś rozwalał swoich, ja tam leje na takich, niech sobie grają - jeśli gorszy tier to mogę sobie jechać, bo nawet jak we mnie nawala to i tak nie przebije pancerza, jeśli wyższy to zgłaszam skargę, a jak mnie rozwali to potem dostanę odszkodowanie :D

No chyba że naprawa czołgu wyższa od odszkodowania, to lipa :x
  Odpowiedz