Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zablokowany chomik- Co zrobić.?
Dzisiaj zablokowali mi konto na chomikuj.pl.Nie wiem dlaczego, na nim nie było plików które miałyby jakieś prawa autorskie.Szkoda mi go trochę bo wypromowany jest już (133 miejsce na chomiczkuj.pl), dość dużo punktów i duużo poświęconego czasu na zbiór wszystkich plików.Napisałem do administracji, dlaczego zablokowali mi konto.Jak myślicie, czy konto będe miał normalnie, czy mogę się już z nim pożegnać.?
Dzięki za pomoc :)
PS:http://screenshooter.net/4264989/frgqsey
[Sygnatura usunięta przez moderatora.]
  Odpowiedz
pewnie robiles cos nie tak
  Odpowiedz
(21.03.2013, 21:44)kapiszon633 napisał(a): pewnie robiles cos nie tak

Ale Mu pomogłeś ;)

Co do tematu: miałeś na Chomiku jakieś E-Book'i bądź nowsze gry/filmy z tego roku takie jak np. Drogówka etc ?
  Odpowiedz
Albo przyczyną może być nagminne używanie botów np: do wysyłania reklam w CHR lub innych botów.
  Odpowiedz
Nie zbyt jasno sie określili :DD A podaj nazwe konta które zablokowali to CI powiem czy odblokuja czy nie jak pisze Chomik [Nazwa Chomika] zablokowany to raczej sie pozegnasz :/ ale jak cokolwiek innego i to jest szansa :) Wiem bo miałem blokade i z doswiadczenia
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
(21.03.2013, 22:41)Mychaty napisał(a): Ale Mu pomogłeś ;)

Co do tematu: miałeś na Chomiku jakieś E-Book'i bądź nowsze gry/filmy z tego roku takie jak np. Drogówka etc ?

Nie właśnie... Może faktycznie przez używanie bota.? Ale kiedyś wysyłałem SPAMchomikiem w podobnych ilościach i nic się nie dział tz. ok.1000 wiadomośi i reklam na dzień. Szkoda, bo trochę nad nim pracy było. A nie da się uprośić adminów o zdjęcie blokady.? Już bym wolał bana na 2 tygodnie i captche co wiadomość niż bana całego chomika.
[Sygnatura usunięta przez moderatora.]
  Odpowiedz
Mi zablokowali jak wstawiłem ramkę z facebooka i było tam kilka osób co klikneło lubie to a z rana konto zablokowane a powód blokady niby prawa autorskie a admini chomikuj nawet jednego pliku mi nie podali tylko info zapoznaj się z i jakiś link co przenosi do chomikuj

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Mi zablokowali wczoraj w taki sam sposób wysłałam ponad 1000 reklam programem z chomiczkuj dzień wcześniej wysłałam tym programem 2500tys reklam z innego chomika i tamten niezablokowany a ten tak Pisałam do administracji ale bez odzewu.Codziennie wysyłałam po 500 reklam z każdego chomików a wczoraj trochę więcej i blokada.
[Obrazek: Seriale_LOVE.gif]
  Odpowiedz
Ja od roku używam bota do reklam, ale wysyłam 200 reklam na tydzień, a nawet i mniej. Jak do tej pory nic mi nie blokowali i staram się nie przesadzać z wysyłaniem reklam.
  Odpowiedz
Od około 2 miesięcy wysyłałam codziennie po ok 500 reklam i nie było blokady dopiero od dwóch dni wysłałam więcej no i bokiem wyszło Ale to chyba od wczoraj się za to wzieli bo przedwczoraj wysłałam z innego chomika ponad 2500 i nic Dziś wysyłam po 500 i narazie bez blokady. Wysłałam od wczoraj chyba z 5 wiadomości do administracji i chyba nie doczekam się odpowiedzi
[Obrazek: Seriale_LOVE.gif]
  Odpowiedz