Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zajęcia szkolne, które lubiłeś najbardziej
Szkoła jest bardzo męcząca, ale bywają czasem lekcje, na które ma się ochotę wstać rano. No może przesadziłem, chyba jednak każdy z Was wolałby sobie dłużej pospać, ale gdyby trzeba było wybrać to mniejsze zło?

Które zajęcia wspominacie najlepiej?
  Odpowiedz
Polski, jak dla mnie najciekawszy przedmiot. Historia, Wos, zawsze idzie bekę pokręcić, więc nie jest tak, że bronię się rękami i nogami przed szkołą, jak mam ochotę na wagary to po prostu zostaję w łóżku, ale to nie ma większego sensu, bo na następnej lekcji jestem zielony, jednak u nas trzeba czasem zastosować absencję (! :D) bo nie można poprawiać sprawdzianów.
  Odpowiedz
Czyli typowy humanista z Ciebie. Ja również wolałem te lekcje, niż matematykę, chemię czy fizykę...

Moją ulubioną lekcją była chyba religia, na której graliśmy w karty z księdzem :)
  Odpowiedz
Hmm ulubiony przedmiot... Polski, Geografia - zdecydowanie. Nie lubię całej reszty ścisłych.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Móje oczywiście ulubione lekcje to raczej taki luźne, np. Wdż, religia, wf, muzyka itp.

Wysłane z mojego GT-S6310 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Buhay, ksiądz i hazard :diabel

Moim ulubionym przedmiotem jest? ciężko powiedzieć, za najgorszy przedmiot na pewno nie uznam języka polskiego, lubię naszego wychowawce więc ten przedmiot jest w porządku, bo to zależy kto uczy. Rosyjski, Angielski tak samo jest cool, religia, wf, informatyka, zajęcia artystyczne, to lekcje luźne na których możemy sobie porozmawiać, zagrać w karty, na wf-ie gdzieś iść do sklepu np, a na informatyce wejść na odjechanych :] więc chyba to.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Moim ulubionym przedmiotem była Historia, mimo że pani bardzo dużo wymagała ode mnie to miałem dużo wspomnienia na lekcjach.Przy odpowiedzi, sprawdzianch, ściągach, podkochiwanie się w nuczycielce itd...
Mógłbym książkę o tym napisać, ale nie mam chęci.:D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Historia. Nauczyciel potrafił przyłapać kilka razy w ciągu sprawdzianu cię na ściąganiu, a i tak pozwalał dalej pisać, nie wzywano do odpowiedzi i czasami temat pozahistoryczny z nauczycielem ciągnął się całą lekcję. Matmy nigdy nie lubiłem i do dzisiaj nie cierpię, ale kuję jak głupek, bo muszę.
  Odpowiedz
Swordancer napisał(a):Matmy nigdy nie lubiłem i do dzisiaj nie cierpię, ale kuję jak głupek, bo muszę.
Każdy musi kuć matmę niestety, jak się raz uzależnisz to już tego nie wyjdziesz.
W każdej szkole średniej, na jakim kol wiek zawodzie będzie zawsze matma rozszerzona, bez matmy to ani rusz.
Bo wiadomo że matmę stosuję się w życiu codziennym, ja tam jadę na 2,3 najważniejsze by przejść.
Też nie na widzę matmy:(
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Ja się nie uzależniam od matmy, to ona uzależnia nas wszystkich. Po prostu bez niej się nie obejdzie. Tak czy inaczej w dużej mierze nasze upodobania co do przedmiotu zależą od nauczycieli i materiału, który muszą z nami przerobić.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości