Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zakupy przez internet
Również robię zakupy przez neta ale na allegro rzadko czasem na urlopie w PL. Najczęściej korzystam z ebay'a lub sklepów internetowych. Owszem trafiają się oszuści jak to w życiu bywa
i nie raz można się naciąć nawet w realu. Podejście do sprawy w sposób że każdy sprzedawca internetowy to oszust i kłamca jest niesprawiedliwe gdyż każdy może się takowym stać(sprzedawcą internetowym) co nie oznacza że każdy po drugiej stronie monitora będzie nas oceniał tak samo. Należy także czytać komentarze n/t sprzedawcy.
  Odpowiedz
Naprawdę uwielbiam zakupy przez internet ;) Kupuję w ten sposób coraz więcej rzeczy, ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad wędlinami ;) Słyszeliście może o sklepie wedlinek.pl lub innych, podobnych?
  Odpowiedz
Nie no, bez przesady :D wędlinę kupować przez Internet? Kosmetyki, ubrania, komplety do chrztu, zabawki dla dzieci to rozumiem, ale żywność?! :)
  Odpowiedz
Wiesz, można i tak. Rozumiem, że lepiej pójść do sklepu, samemu wybrać i po prostu mieć pewność. Jeśli jednak producent gwarantuje, że wszystko jest okej, świeże itp to dla ludzi wygodnych, którym nie chce się ruszać z domu jest to raj. Tak samo przecież jest z pizzeriami. Od nich przecież to już nie jest problem nic zamówić, albo z jakiejś knajpy. Prawda? Tylko tam od razu to przygotowują, a tutaj nie wiadomo ile to leży na stanie ;) Jednak do mnie takie zamawianie też nie jest przekonujące i jestem Cię w stanie zrozumieć.
  Odpowiedz
A to nie jest jak z kartą kredytową że jeśli nie widzimy utraty pieniędzy to tym bardziej salda na koncie w banku mobilnym...
Takie rzeczy są dobre do zakupów ale nie do oszczędzania:) No i łatwo wpaść w zakupoholizm (Ciekawe że dotyka to w większości kobiet)
  Odpowiedz
Kupuję i czasem coś wrzucę do sprzedaży.
  Odpowiedz
Mnie do zakupów w internecie przekonały sprzedajemy.pl plakaty empik na sprzedajemy.pl, które kupiłam taniej niż w sklepie, co było dla mnie niemożliwe, a jednak się udało :) Podoba mi się to, że da się sporo takich ofert znaleźć na serwisach ogłoszeniowych. Mieliście tak?
  Odpowiedz