Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zamienię Się plikami na chomikuj
Witam, masz własny upload plików ? Chcesz się powymieniać jakimiś ?

Chętnie wrzucę Ci jakieś z mojego chomika w zamian za udostępnienie mi ściągnięcia z Twojego.

Jesteś chętny ?

Pisz GG 2334738.
Nie polecam tego uploadera.
Miał mi wgrać pliki wysłałem linki, dane do konta a on na to że nie ma wogle prądu bo robią coś przy transformatorze i nie wie kiedy będzie miał a teraz nagle chce się wymienic plikami....więc internet ma a mi plików nie wrzucił....
NIE POLECAM
Wszedłem dopiero dziś od jakiegoś czasu na GG i komputer. Wchodząc na mojego chomika mogłaś widzieć kiedy sie logowałem ostatni raz. Dziwne bym mial prad i nie logowal sie na chomika.

Mniejsza z tym .

Mam ostatnie dni shell i chce go wykorzystac.
(08.11.2012, 22:43)bloow napisał(a): mogłaś widzieć

Mogłaś widzieć?!
Czy mój nick sugeruje że jestem dziewczyną czy chcesz mnie po prostu obrazić?!
tak podejrzewam .

Jeśli nie to przepraszam.

na tym trzeba zakończyć nasz temat i jak chcesz dalej pisać to PW, a tutaj zapraszam do wymiany plikami :)