Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zamienie konto Steam
Witam, Zamienię konto steam z wykupionym pakietem "Counter-Strike 1 Anthology" w którego skład wchodzi 5 gier (trzech pozostałych nie widać na liście z powodu małej aktywności) za klucz do innej gry. Jeśli masz jakiś giftcode a jest Ci nie potrzebny możemy się wymienić. Konto oddaję ponieważ mam inne z większą ilością gier, a to jest mi zbędne. W razie jakichkolwiek pytań śmiało pisać :)
Screen: [Obrazek: xphywau-1379179779.jpg]
  Odpowiedz
Przepraszam za mały offtopic.. Ile chcesz za te konto pieniędzy ? (Bo moje urkadli mi email i nie mogę się zalogować a nie wiem jak innaczej odzyskać..
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Michał napisał(a):Ile chcesz za te konto pieniędzy ?

Myślę że w granicach 15-20zł bym chciał... To konto raczej nie jest warte więcej ze względu na małą ilość gier. Nie mogę niestety dać niżej bo jeśli chodzi o formę płatności to zależałoby mi na PaySafeCard, a z tego co się orientuje, to najmniejszy jest za 20zł.
  Odpowiedz
To PayPal odpada ??
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Michał napisał(a):To PayPal odpada

Raczej tak bo nie mam nawet konta, ale jeśli ewentualnie nie byłoby chętnych przez PaySafeCard to zastanowię się nad PayPal'em.
  Odpowiedz
Od teraz w grę wchodzi także zapłata przez PayPal. Cena 10zł.
(Post pod postem bo nie mogę edytować starego.)
  Odpowiedz