|
Zarabianie na YouTube !
|
|
26.04.2015, 13:02
Siemka Odjechani, Co myślicie o zarabianiu na YouTube bo wpadłem na taki pomysł aby trochę zarobić i nagrywać gameplaye z Gier na YouTube. Może ktoś mi powie miej więcej na czy się tam zarabia, chyba na reklamach ale czy jeszcze na czymś i najważniejsze Opłaca się to.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Zapomnij. Jeśli chcesz to robić dla pieniędzy zapomnij. Zanim zaczniesz zarabiać sumy większe niż $2 miesięcznie minie kilkanaście miesięcy... Zresztą nie będę się produkował. Obejrzyj tę playlistę.
Już lepiej idź do jakiejś średniej restauracji i spytaj się czy nie szukają kelnera w zamian za napiwki. Jak pójdziesz do kiepskiej restauracji to nie dostaniesz napiwków i co gorsza będą tobą pomiatali, a do restauracji na jakimś wyższym poziomie się nie dostaniesz.
26.04.2015, 13:30
Nie No źle mnie zrozumiałeś od dawna chciałem nagrywać gameplaye a myślałem że przy okazji coś zarobie ale jeśli nie no to nie, będę nagrywał bez zarabiania, dzięki za odpowiedz.
26.04.2015, 13:34
No chyba że tak. Jeśli chciałbyś nagrywać i lubisz montować to jak najbardziej. Lecz od razu uprzedzam że dużo nie zarobisz i youtube strasznie respektuje prawa do muzyki. Więc jakakolwiek muzyka odpada. No chyba że znajdziesz jakąś którą możesz wykorzystywać komercyjnie za darmo. Napisz do nich(u góry masz przyciski do FB i Twittera) może pozwalają na wykorzystanie ich muzyki komercyjnie.
No właśnie słyszałem o tej muzyce ale jak patrze na gameplaye to dużo jest w nich normalnej muzyki.
A ta też jest darmowa czy nie https://www.youtube.com/channel/UCPSX-g4...C7sbGNtGzA
26.04.2015, 13:53
Do użytku nie komercyjnego jest darmowa. Musisz do niech napisać i spytać się czy możesz na tym zarabiać.
27.04.2015, 11:26
E tam kolega bredzi. Jak masz wolny czas to możesz coś tam porobić. Jak fajnie nawijasz i masz dobre teksty, to się przyjmiesz. Daj dobry podkład. Możesz robiś w programach podstawowych takich jak magic music mayker. Czy w czym podobnym. Niskich lotów ale coś będziesz miał.
Sobie to zapętlisz i będzie lecieć. Na początku zacznij dla przyjemności a dopiero potem dla kasy.
27.04.2015, 15:19
Drekizan właśnie myślałem tak jak mówisz, jak wypali to wtedy na kasę będę a jak nie to nie.
27.04.2015, 16:42
A mam jeszcze jedno pytanie czy ten sklep jest w 100% darmowy http://cupsell.pl/strony/zaloz.html bo jak by się mój kanał na YouTube rozkręcił to bym mógł sprzedawać koszulki, pisze niby że darmowe ale nie jestem pewien, i moje pytanie do was jest takie czy muszę coś wpłacać na początek czy nie tylko projektuje i potem mi kasę przesyłają jak koszulka się sprzeda.
28.04.2015, 15:50
Ty najpierw rozkręć ten kanał i dopiero zacznij myśleć o monetyzowaniu filmów czy też sprzedaży koszulek. Obecnie YouTube'rzy pojawiają się jak grzyby po deszczu więc jeśli chcesz się przebić to zamiast myśleć o finansach, pomyśl o tym w jaki sposób zachęcić widzów do oglądania Twojego kanału. Pozdro i życzę powodzenia.
![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Jak przywrócić stary wygląd Youtube? Poradnik | Robotox | 1 | 5 934 |
30.04.2020, 16:25 Ostatni post: szocik |
|
| YouTube rezygnuje z adnotacji. | Robotox | 2 | 1 568 |
18.03.2017, 23:16 Ostatni post: Dominik |
|
| Kompromitujący film na Youtube. | amb00 | 18 | 5 187 |
05.07.2016, 21:42 Ostatni post: Jarus |
|
| Youtube - koniec internetu? Dziwactwa na kanałach w youtube. | Baron | 2 | 2 005 |
18.02.2016, 19:01 Ostatni post: amb00 |
|
| Jak wybrać dobre tagi na youtube? | Baron | 2 | 6 429 |
15.02.2016, 17:03 Ostatni post: Nieśmiertelny |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: jGTeTrj.png]](https://i.imgur.com/jGTeTrj.png)