Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zareklamuję Miejsce dla Ciebie
Reklamuj się
Od teraz Ty decydujesz czy się reklamujesz

Potrzebujesz reklamy, a brak Ci cierpliwości do licytacji?
Wiadomo jak to bywa z licytacjami... nigdy nie wiesz czy wygrasz i ile zapłacisz.
U mnie możesz wykupić reklamę na podanych nizej warunkach. I sam decydujesz czy Ci pasują. Nie musisz nic licytować. Możesz mieć reklamę w 5 minut. Reklama będzie widoczna na górze opisu mojego chomika.

Zanim przelejesz jakiekolwiek punkty zapytaj mnie na PW czy jest dostępne miejsce.

Liczba miejsc na reklamę: ograniczona

Nie ma lepszego lub gorszego miejsca, wszystkie banery mieszczą się w
widocznym miejscu.

Cennik:
1 tydzień (7 dni) - 2000 pkt
2 tygodnie (14 dni) - 3500 pkt
1 miesiąc (31 dni) - 6500 pkt

Tutaj wykupisz reklamę
Czy oferta nadal aktualna?A może interesuje Cię wymiana avkami?
Oferta aktualna. Zasady opisane w pierwszym poście.
To poproszę na miesiąc punkty przelewam.