Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zbigniew Stonoga, człowiek kontrowersja
Dzięki wyciekom akt z afery podsłuchowej i wielu już słynnym "akcjom" w wykonaniu Pana Zbigniewa Stonogi, jego postać zyskała wielką popularność i symatpię ludzi internetu. Dzięki temu człowiekowi i tajemniczemu sprawcy wycieku, każdy z nas może sobie pobrać to:

[Obrazek: YcDdm6H.jpg]

...i wyrobić o tym własne zdanie. Oto moje dwie ulubione akcje Pana Stonogi (uwaga na wulgaryzmy):

Osobiście uważam tego kontrowersyjnego człowieka za zdecydowanego wroga ówczesnego rządu i zdecydowanie bardzo sympatyczną i szczerą do bólu osobę. Ma chop jaja, nie ma co!

Wiem, że Panu Zbigniewowi nie spodobałoby się, że trafił do działu "polityka", ale właśnie w takim charakterze chciałbym dyskutować w tym wątku, czyli o nim, aferze podsłuchowej, reakcjach rządu i tych sympatycznych filmikach. 

Co o nim sądzicie?
  Odpowiedz
Zapomniałeś wrzucić linku: http://gloria.tv/media/yWvaZCCJ5gX
Swoją drogą to choć rzeczywiście dobrze zrobił dla nas i kraju publikując te akta, to nie można mu w 100 % ufać.
Przy okazji chyba masz nie aktualne akta, bo wyszły nowe i jest 28 tomów.
  Odpowiedz
Mam komplet, część w folderze Syf3 widocznym na moim pulpicie, wrzucam tam wszystkie robocze rzeczy, które już nie są mi potrzebne.

Ja Panu Zbyszkowi nie ufam, bo wiadomo, nie znam go, nie widziałem, nie mam z nim kontaktu, nie wiem z kim on kontakt otrzymuje i nie wiem, czy nie jest zwykłym manipulantem. Przez pryzmat jego działań jednak, które publikuje, powiem że podoba mi się iż człowiek uparcie walczy z systemem, który niszczy nasz kraj.

Apropos tych koksów, popatrzcie na tych buców! Haha Jeden z wrażenia zapomniał, że przyjechał innym autem, a ten sposób poruszania się, napinania i odzewu. Myśałem, że ten gatunek sterotypowych umięśnionych i przygrubych buców już wymarł, a tu proszę, nawet czarne BMW w dieslu jest! Haha
  Odpowiedz
Pana Zbigniewa obserwuje juz spory czas, koleś ma dobre "plecy"
  Odpowiedz
Obserwuję na FB od niedawna, tak z parę miesięcy.
Też do końca nie wiem co o tym myśleć, czy to było zaplanowane czy też nie. A któż to wie.
Słyszałem że są tam jakieś ,,prywatne'' dane, więc być może pan Stonoga nie leci w kulki.
Odnośnie akt, wolę tego nie pobierać, w sumie to mnie one nie za bardzo interesują, większość ,,współczesnych'' układów i afer znajduje się w normalnych książkach.

Zrobiłem wielkie wow, jak zobaczyłem link z glorii.tv
Kurcze, ktoś tam jednak zagląda ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz