Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę banner na bloga
Proszę o zrobienie mi bannera na bloga mojego chomika. (http://chomik22.wordpress.com/)

Nie mam żadnych pomysłów, więc liczę na waszą kreatywność :D
Niech będzie w nim napis Chomik Alpha22 albo coś takiego.

Twórcy bannera, który umieszczę na blogu dam 5 000 punktów! :)

Edit: Wymiary: 940 × 198
Kolorystyka najlepiej w klimacie chomikuj.pl :D
Musisz podać wymiary banera żeby nie okazało się że jest za mały -za długi za wysoki każda strona ma inne ustawienia Ty w swoim panelu na blogu z pewnością widzisz dokładnie jakiej wielkości grafika jest Ci potrzeba
Pytałam o kolory ponieważ napisy masz czarne i niebieskie no ale ok będzie jak chcesz przedstawię Ci 2 opcje wybierzesz tą która Ci się spodoba:)
Napisy się jeszcze zmienią. To wersja robocza :)
Rozumiem w takim razie dostaniesz baner w tonacji chomikuj:)
W porządku :) Czekam :D
Mam totalną pustkę w głowie więc wstępnie daję Ci to [Obrazek: alpha22.jpg]
[Obrazek: alphaw.jpg]

może jutro wymyślę coś innego
Podobają mi się :) Ja bym lepszych nie zrobił, bo w grafice jestem cienki :D

Ale tak jak powiedziałaś: wymyśl coś innego
to kolejny i ostatni brakuje mi pomysłów strona jest surowa i ciężko coś do niej stworzyć
[Obrazek: alpha1.png]