Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę rozsyłanie moich materiałów w ChR
ty chudzienki też nie lepszy blokujesz za wysłanie ci wiadomości w chomikowych rozmowach a sam rozsyłasz swoją reklamę innym to jest dopiero dziwne
To nie temat do takich rozmów :)
Błachu a podesłał byś jakiegoś bota?.
Jeżeli tak to ja bym mógł ci wysyłać reklamy za 15 000/tydzień
[Obrazek: 30bl8au.png]
Ja nie rozsyłam botami. Wynajmuję ludzi którzy robią to za mnie, starając się wybierać nowych userów, którzy szybko chcą zarobić . Nie ryzykuję blokady konta, jednocześnie pozbywam się części żebraków organizując takie i inne akcje o podobnej inicjatywie, głównie z myśla o nowych (którzy są też tańsi niż staruchy :)). Młode chomiki zarabiają szybciej punkty na rozruch, ja zyskuję pozytywna opinię, chomikuj.pl nowego usera aktywnego, stare chomiki konkurencję (ale to żadna dla nich konkurencja, a punkty mają tak czy inaczej).

ADRIANUSS napisał(a):To nie temat do takich rozmów

Słuszna uwaga, następne posty nie na temat lądują w koszu.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
(09.04.2012, 09:01)Blachu82 napisał(a): Mam zlecenie i ogłaszam na nie przetarg.
Wynajmę miejsce w Chomikowych Rozmowach u osoby zainteresowanej na tydzień. Zadaniem osoby będzie wysyłanie kodu html z moją reklamą i odnośnikiem do mojego profilu.
Interesują mnie osoby, które mają program do reklamy chomika, gdyż reklama ta będzie zajmowała cały możliwy przydział znaków wiadomości.

Reklamy tej nie będzie można edytować. Interesuje mnie około 1000-1500 reklam dziennie minimum więc dlatego szukam osoby z programem.

Chętne osoby, które chcą dorobić niech dopisują się w temacie poniżej podając cenę i nazwę swojego chomika (w celu określenia wiarygodności).

Zglaszam sie mam chomika z botem wysylam dziennie 5 tys reklam wiec moge poowysylac ci Blachu82 napisz na chomika azazelangel2000___

A i ile placisz od jednej reklamy
Guma737 napisał(a):A i ile placisz od jednej reklamy

Żeby płacić od jednej reklamy musiał byś mu dać listę gdzie była twoja reklama ;)
---
To jest przetarg. Ty proponujesz cenę. Ja wybieram najniższą.

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Hmm, ja mogę rozyłać za 50 tys / tydzień.
Reklam dziennie bym rozsyłał od 600 do 800.
To bardzo korzystna oferta.
Lub 80 tys / Tydzień.
Do ok. 1200 - 1500 reklam dziennie.
[Obrazek: Sawi2000.gif]
Przetarg rozstrzygnięty.

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş