Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę rozsyłanie reklam z mojego konta
Witam. Szukam osoby która będzie rozsyłać reklamy z konta bzyku.leeds , podaję hasło , czyli można powiedzieć że macie dostęp do wiadomości i wgląd na pkt...
Chodzi mi o taką osobę która jest w miarę już ''przetestowana'' na forum , pod takim względem że jest uczciwa , i ma trochę zaufania od innych. Kod reklamy wysyłam na pw lub gg.
Oferuję 30 pkt za wysłaną reklamę.
Jest to chomik bzyku.leeds
Oferty składać na forum .
Pozdrawiam ;)
jak podliczysz ilość wysłanych reklam?
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
Właśnie ja nie będę tego liczył , bo nie ma jak.
Dlatego szukam osoby która jest uczciwa i sama policzy ile dziennie reklam wysłała. A co , jesteś chętny ? :)
reklamuję swojego teraz :) Ciężko policzyć ile bo przy 500 można się pomylić. A miałbym jakieś szanse??
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
Skoro ''nie przywłaszczysz'' sobie hasła to nie ma problemu :)
P.S Masz gg ? jak masz to podaj mi na PW i się dogadamy co i jak.
Pozdrawiam
Cytat:Szukam osoby która będzie rozsyłać reklamy z konta bzyku.leeds , podaję hasło , czyli można powiedzieć że macie dostęp do wiadomości i wgląd na pkt...

Widać, że kamikaze na forum nie brakuje. W dodatku jeśli pytasz o zaufaną osobę to poczekaj na odpowiedź administratora lub moderatora, kogoś kto może wiarygodnie ci kogoś polecić, a nie ufaj pierwszym osobom które napiszą. W dodatku w internecie na zaufanie nie ma co liczyć. Ja nie ufam tam nawet samemu sobie.
No w sumie masz rację , czekam na opinie użytkonika daw13 , od Aministratora i od Moderatora oraz użytkowników
swordancer napisał(a):w internecie na zaufanie nie ma co liczyć. Ja nie ufam tam nawet samemu sobie.
Ja, choć nie mam podstaw żeby nie ufać daw13 podpisuję się pod słowami swordancera.
http://chomikuj.pl/Blachu82/---+UWAGA+Oszust!!!+--- tutaj osoby, którym na pewno bym tego zadania nie powierzył.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Moge spróbować ;) ale nie obiecuje reklam co dzień ...
ja mogę podjąć się tego zadania możesz się spytać Nicholasa :D potwierdzi że jestem uczciwy, bo on wie że zarobku szukam ;) Ważne żebyś był wypłacalny ;) aaa i jeszcze czy masz CMP ?