Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę upload wszystkich sezonów Władców Móch :)
Witam, chciałbym zlecić upload wszystkich sezonów włatców móch. Ważne, aby odcinki były w formacie .rmvb i zajmowały nie więcej niż 100 mb jeden.
Wszystkie sezony mają być posegregowane. W zamian oferuję 10 tyś pkt (do negocjacji)
Wszystkie odcinki mam na swoim chomiku w folderze prywatnym, dałem na nie free więc pobierasz za darmo ! a ja dodatkowo płacę Ci za upload.

Link do chomika :
http://chomikuj.pl/FilmyChomikuj.pl

Ps. Link do folderu z Czesiem :D daję na PW
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Ok. Mogę wrzucić jak dajesz free.
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
Za 10 000 pkt mamy ci wrzucić kilka GB na chomika? 50 000 to już by się bardziej opłacało ...
ADRIANUSS napisał(a):Za 10 000 pkt mamy ci wrzucić kilka GB na chomika? 50 000 to już by się bardziej opłacało ...
Czytałeś całego posta czy piszesz aby pisać? Oprócz wszystkich sezonów dla siebie dostajesz 10000 punktów.
dimix napisał(a):Wszystkie odcinki mam na swoim chomiku w folderze prywatnym, dałem na nie free więc pobierasz za darmo ! a ja dodatkowo płacę Ci za upload.
A poza tym jak nie jesteś zainteresowany to nie musisz odpowiadać.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Pliki pobrane. Zaraz rozpocznę wrzucanie.
Po wrzuceniu prosiłbym o komentarz do usług w tym temacie:
http://odjechani.com.pl/Thread-Lista-Akt...s%C5%82ugi
Pomoże to innym w wyborze.

Wrzuca się 6 sezon właśnie.
Daw, do folderu prywatne (tam, gdzie prędzej pobierałeś) dodałem jeszcze sezon 9, dałem free mam nadzieję że i to mi wrzucisz :)
Może być nadal za 10 tyś ?
daj trochę więcej :) Bo małe pliki są, a trzeba je ręcznie wrzucać
11 tyś max, bo masz wszystkie sezony dla siebie, ja dałem na transfer 25 tyś więc nie będzie mi się opłacać.
Wrzucone.
Proszę o przelew pkt na chomika Solid-X
Przelałem, można zamknąć temat.