Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę wykonanie logo na chomikuj
Jest ktoś chętny do wykonania ciekawego logo na chomikuj??

-Abstrakcja (Grafik będzie wiedział o co chodzi to nie pisze co to jest)

-Muzyka

-Widoczny napis Karrts bez powiększania (Chodzi mi o to, że w reklamie, lub w chomikowych rozmowach żeby było widać)

Wynagrodzę ;]
W zależności jak będzie mi się podobać ;] Ale 10 000 na 100% ;]
I reklama na moim chomiku
Podaj wymiary pracy jakie by Cię zadowoliły.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

^^
Kwadrat.

Nie no...
Takie jak na chomikuj.pl
Chyba się nie rozumiemy. Ty chcesz logo czy avatar? Bo to jest różnica. A z tego co piszesz to chcesz avatar a nie logo.

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Ja z chęcią wykonam. ;)
Proszę bardzo:
[Obrazek: avek%20karrts.png]

To czekam jeszcze na VanPure
Ale ja w końcu nie rozumiem... Ty chcesz avatar, czy logo ? Bo tak jak napisał ' Nicholas ' to "jest wielka różnica" :)
Sory... Tak... Avatar na chomika ma być ;]
Przepraszam błąd ^^ Error
Ok, już się biorę do pracy ;] Jak zrobię, napiszę na priv. :)