Zmiana IP
|
Witam. Poszukuję dobrego programu do zmiany IP . Jeżeli ktoś zna proszę odpowiedzieć na moje pytanie
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
wpisze sobie w Google proxy
07.08.2012, 12:29
Albo no ip
07.08.2012, 13:03
Program Hide IP to wielkie G . . Kiedyś go używałem on nic nie robi tylko pisze , że zmienił a tu nic
07.08.2012, 14:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.08.2012, 16:02 przez MissFuneral.)
Prawda jest taka, że żaden darmowy program nie zmieni i nie zamaskuje skutecznie twojego IP.
Za skuteczny program do zmiany IP lub chociaż jego maskowania musiałbyś zapłacić klika, a nawet kilkanaście tysięcy złotych.
08.08.2012, 00:08
poczytaj o czymś takim jak tor
https://www.torproject.org/
08.08.2012, 07:23
Tor to nic innego jak siec podobna do P2P s³uzaca wymianie IP pomiedzy uzytkownikami. W praktyce wyglada to w ten sposób ze mozesz miec IP arabskiego terrorysty a on twoje. Osobiscie bym nie polecalbym TORA poniewarz jest on jeszcze bardziej nmiebezpieczny niz korzystaniez wlasnego IP
08.08.2012, 08:03
Ja polecam dodatek do mozilli Foxy Proxy.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
08.08.2012, 14:13
Rolik napisał(a):Tor to nic innego jak siec podobna do P2P s³uzaca wymianie IP pomiedzy uzytkownikami.Ciekawi mnie skąd masz takie informacje bo z tego co ja wiem to zasada działania jest zupełnie inna niż opisujesz, schemat połączeń w sieci tor wygląda następująco: Użytkownik→węzeł1→węzeł2→węzeł3→Serwer docelowy, dodatkowo wszystkie przesyłane pakiety są szyfrowane więc nie wiem gdzie tutaj widzisz podobieństwo do p2p ? Lepszego darmowego sposobu na "anonimowość" w sieci nie znajdziesz, wszystkie programy typu hide my IP czy dodatki do przeglądarek to nic nie warte śmieci. |