Tak więc chciałem Wam ogłosić, że w dniu 4.03.2015 prawa własności forum Odjechani.com.pl przeszły w moje ręce. Obecnie to ja prawnie pełnię rolę administratora głównego forum. Transfer ten nie byłby możliwy bez wsparcia administratorów da Vinci i Jarsua, dlatego nieoficjalnie my traktujemy, to forum jak forum wspólne. Zmiana ta wynika z tego, że życie prywatne czasami gwałtownie się zmienia, nowa praca, nowe obowiązki, ambicje. Nasz poprzedni administrator "admin", nie mógł już ze względu brak czasu zajmować się forum, więc przekazał pałeczkę nam.
Składam Mu oficjalnie serdeczne podziękowania za zebranie tak wspaniałej społeczności, z którą przez lata mieliśmy do czynienia i z którą dzieliliśmy się ciekawymi oraz twórczymi treściami, czy poglądami. Na wielu z nas to forum miało znaczący i pozytywny wpływ, dlatego wierzę, że będę godnie wspierał dalszy rozwój tego projektu i jeszcze nie jednemu zapewni on wiele pozytywnych wrażeń.
Dziękuję również użytkownikom za wytrwałość i wspieranie forum swoją odjechaną osobowością.
Obecnie konto "admin", połączyło się z kontem "adam-as" i mam nadzieję, że Adam będzie nas odwiedzał jak najczęściej.
Pozdrawiamy wszystkich użytkowników!
Ekipa Odjechani.com.pl