Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zmiany w usuwaniu konta
Jeszcze kilka miesięcy temu wystarczyło wybrać opcję "usuń mojego chomika" i już nie było naszego konta na chomikuj.pl
Teraz musimy wpisać hasło właściciela konta i czekać 7 dni na jego usunięcie. Jeśli się rozmyślimy zawsze można cofnąć żądanie usunięcia konta w ciągu 7 dni logując się jako właściciel.
[Obrazek: mwsnap015.jpg]

[Obrazek: mwsnap016l.jpg]

[Obrazek: mwsnap017.jpg]
الرمال والشمس والعطش
  Odpowiedz
No to super w końcu po tylu kradzieżach kont jakaś zmiana,jeszcze tak powinni zrobić ze zmianą nazwy chomika.
  Odpowiedz
W końcu jakieś dodatkowe zabezpieczenia naszego chomika :) Wielki + dla Administarcji... podoba mi sie te 7 dni :)
  Odpowiedz
Wreszcie coś pożytecznego :)
  Odpowiedz
Jak dla mnie wygląda na zabezpieczenie przy usuwaniu konta.
Bardzo dobrze, może skończą się "dziwnie i nagle" znikające konta na chomikuj.pl.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
7dni aż do zalogowania.
Podobnie jak w pewnej grze ;)

Dobra robota.
  Odpowiedz
Dla złodziei to i tak jest drobiazg, skoro łamiąc hasło mogą zmienić email ;/
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
I tak to nic nie da bo nawet jeśli by chcieli zmienić meila to i tak po dokonaniu zmian będzie konieczność potwierdzenia zmiany linkiem potwierdzającym wysłanym na Meila na którym utworzono konto, wiem jak to działa bo raz już sobie zmieniałem meila na chomiku.
  Odpowiedz
Brawo dla administracji chomikuj .pl Ok .Jak kakaowy_lord pisał , że dla hakerów to słabe zabezpieczenie , bo i tak mogą zmienić hasło i e-mail
  Odpowiedz