Gram teraz w simtractor v 4 symulator rolnictwa i szukam innych tego typu gier.
Prosiłbym żebyście podawali też przybliżoną cenę bo mam teraz trochę słaby internet żeby ściągnąć.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Znacie podobne gry do Simtractor?
|
11.08.2012, 14:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2012, 23:35 przez MissFuneral.)
Witam!
Gram teraz w simtractor v 4 symulator rolnictwa i szukam innych tego typu gier. Prosiłbym żebyście podawali też przybliżoną cenę bo mam teraz trochę słaby internet żeby ściągnąć. łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
11.08.2012, 14:38
Podaj mi Twoje wymagania komputera. Przybliżę je do jakiejś gry w stylu simtractor.
![]()
11.08.2012, 14:40
VanPure napisał(a):Podaj mi Twoje wymagania komputera. Przybliżę je do jakiejś gry w stylu simtractor. Na moim komputerze od pale wszystko dawaj ![]() łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
11.08.2012, 14:49
Symulator Farmy?
13.08.2012, 17:51
davi100 napisał(a):Symulator Farmy? Znam tą grę tak samo Ls są dla mnie za bardzo pospolite. Znacie jeszcze jakieś inne? łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
Słuchaj nie ma za wiele takich gier.
Z takich lepszych to znam simtractor 3,66 i simtractor 4, Symulator Farmy począwszy od 2008 a skończywszy na 2013, który niebawem się pojawi, no i konkurujący Agrar Simulator 2011 lub 2012, a także z john deerami się znajdzie kilka gierek ale najlepszą będzie John Dree american farmer Są także DLC do agrara i ls więc zabawy jest cała masa ![]() A z niedokończonych projektów gier rolniczych to znam gry: Super Rolnik -> http://www.super-rolnik.za.pl/ oraz Polish Farmer Harwester 2008. Jeszcze jest jedna ale tytułu nie mogę sobie przypomnieć.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
13.08.2012, 21:44
Diablo09 napisał(a):Słucha nie ma za wiele takich gier. Dzięki. Wiem że za wiele nie ma ale w coś zawsze można pograć. Teraz jak mnie SimTractor v4 wciągnął to mi się już nie chce innej szukać. łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
|