Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Znikający transfer
Information 
Miałam 9 GB transferu, po kilku godzinach było go tylko 5GB :(, a ściągałam tylko te pliki, które były udostępnione we free transferze, nie jest możliwe żebym dała się nabrać na fejkowy transfer, gdyż dla testu po ściągnięciu pliku sprawdzałam czy ubywa tego darmowego transferu i owszem ubywało, kolejną rzeczą którą wykluczam jest niezałapanie się na tenże transfer, po ściągnięciu przeze mnie wybranych plików, pozostawało jeszcze trochę MB, w przypadku innych chomików, to GB. Wątpię we włamanie, gdyż hasło miałam trudne i nikomu go nie podawałam.

Miał ktoś podobną sytuacje do mojej?

Edit: 3 pliki poszły jednak z mojego transferu, ech :/. Temat do zamknięcia.