Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zniknęła funkcja "Źródło strony" w przeglądarce Firefox
Exclamation 
Korzystam z przeglądarki Mozilla Firefox 6.0 i od kilku dni zauważyłem, że zniknęła mi jedna funkcja w niej. A mianowicie wchodząc w Widok w górnej części przeglądarki, powinien być przycisk: Źródło strony.
I zwracam się z pytaniem, jak go włączyć lub co zrobić, aby się pojawił.
Jakby kto pytał, to ostatnio nie robiłem żadnych aktualizacji.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Nie korzystam już z FF ale pamiętam, że pod PPM była również możliwość podejrzenia tego:
PPM - Pokaż źródło strony.

PPM - prawy przycisk myszy
  Odpowiedz
Tak, taka możliwość jest. Ale zależy mi na podglądzie źródła wchodząc do widok --> Źródło strony.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
  Odpowiedz
W takim razie nie jestem w stanie Ci pomóc.

Ps. Jakie to ma znaczenie :) ?
  Odpowiedz
Czasem dostęp do ppm jest zablokowany.

Spróbuje zainstalować na nowo, może to coś da :)
  Odpowiedz
Jest jeszcze jeden sposób.

Spróbuj: Ctrl + U
  Odpowiedz
O wielki dzięki ctrl + u działa

ps. Zaraz dam ci reputację za pomoc.

Aktualnie funkcja znajduje się teraz w: Narzędzia -> Dla twórców witryn -> Źródło strony :)
  Odpowiedz