Żonglowanie piłką
|
19.07.2013, 19:56
Chyba wszyscy zapaleni piłkarze wiedzą co to freestyle football. Jeśli ktoś nie wie, to jest to sztuka wykonywania trików piłką. Diego Maradona jest uważany za ojca freestyle'u. W tej dyscyplinie możemy wymyślać różne sztuczki. Możemy to określić jako "zabawę" z piłką. No ale przejdę do rzeczy. Chodzi mi o "podstawę", czyli żonglowanie piłką. Macie jakieś swoje rekordy? Ile razy najwięcej udało Wam się podbić piłkę do góry?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.07.2013, 20:21
Jeszcze za czasów grania w klubie odbijałem po 200 parę razy, a rekord to jakoś 450-460 o ile dobrze pamiętam. W sumie to 4 lata wstecz więc nie powiem dokładnie
![]()
19.07.2013, 20:24
Parę lat temu grałem w klubie i śmiało mogę powiedzieć, że piłka to było całe moje życie. Grałem naprawdę dobrze i przy żonglowaniu samą stopą dochodziło nawet do paru setek, jeśli chodzi o kolanko i głowę bo ta też się liczy potrafiłem trochę mniej, zawsze szły o to zakłady i wzbogacałem się o parę złotych
![]()
Na nasze europejskie realia, chyba każdy mężczyzna przynajmniej raz w życiu żonglował piłką nożną. Nie pamiętam swoich rekordów, ale jak się w "Auto" grało, nigdy pierwszy nie stałem na bramce
![]()
Cześć, mój aktualny rekord żonglowania piłką to coś koło 846-850 dokładnie nie pamiętam bo rekord jest niezmienny od koło 2 lat, żonglowałem wszystkim co się da czyli głową, kolanami, stopami, itp. Mój kolega z klasy odbił piłkę ponad 1200 i wciąż robi postępy.
![]() "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
25.12.2014, 13:59
Za czasów jak byłem młodszy to trochę żonglowałem jak wszyscy co grali w piłkę.Rekordów wielkich nie miałem bo to było lekko ponad sto z tego co pamiętam.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości