Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zrobienie połysku na okładce i danie mi pliku PSD
Lightbulb 
Chciałbym podobny połysk jak tu na okładce
[Obrazek: Wampirsm-_rqqarar.png]
O na tej okładce bym Chciał [Obrazek: Szablonpn_xphwxhh.png]
Plik PSD wysyłam na PW
Gotowy plik z połyskiem chcę również w pliku PSD płacę 10 tyś pkt
Oraz bym prosił mini poradnik jak to zrobić
Wyslij mi pw z psd
Coś wymodziłem podobnego. Co do poradnika to na czacie się zgadamy i ci wytłumaczę :P Gdzie wysłać plik PSD ?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Na mojego chomika http://chomikuj.pl/Wampir_sm/Free
Napisz w GrafArt. Robią poradniki za free

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Już mi diablo zrobił to dotrzymam słowa ale dzięki za poradę kuzyn :)
Diablo09 napisał(a):Coś wymodziłem podobnego. Co do poradnika to na czacie się zgadamy i ci wytłumaczę Gdzie wysłać plik PSD ?

A może skoro korzystasz z poradników, które są dostępne na forum
odwdzięczysz się i utworzysz o tym jak zrobić taki połysk?
Proszę tematu nie zamykać. Pierw muszę wyjaśnić na forum jak uzyskać taki efekt. Gdy będzie tutek na forum wtedy zobaczę czy użytkownik wywiąże się z proponowanej nagrody :P

CzekoladowyBaron napisał(a):A może skoro korzystasz z poradników, które są dostępne na forum
odwdzięczysz się i utworzysz o tym jak zrobić taki połysk?
Oczywiście wkrótce się pojawi. Lecz praca wykonana jest w nieco innej formie.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Wywiążę się ze swojej nagrody którą oferuje tylko czekam na tutek Tak
Ale taki tutek już powstał, Nicholas robił, dokładnie to robił banner z połyskiem, więc myślę że nie ma co pisać drugi raz.