Należy zamieścić dowód oszustwa (screen z umową, plikiem fake, fałszywym free). Zgłoszenia bez dowodów będą kasowane.
Wyjaśnienie.
Dobra zaczynamy dzis tak pomiedzy 21:00 a 22:00 zadzwoniła do mnie kobieta chyba po 40tce (na pewno starsza ^^ ) chciało kupic punktu ode mnie. Zgodziłem sie zaproponowałem ilosc i cena kobieta zgodziła sie. Wysłalem jej dane do konta bankowego, ona wysłale mi email z tak zwanym "potwierdzeniem przelewu"
oto screan:
poprosiła mnie zebym wysłal jej 200 000 bo pilnie potrzebuje w emailu poprosiła jednak o 400 000. Sprawdziłem jej konto i pisało mi ze nie istnieje wiec nic jej nie wysłalem. Oto screany i strona gdzie mozna sprawdzic czy dane konto bankowe istnieje: http://www.konto.uwaga.info/index.php
zadzwoniłem do niej żeby wyjaśnić sprawę a ona trochę się zdenerwowała i zaczęła mi sądem grazic ze. Zaproponowała mi układ ze za to ze ja ja oskarżam to mam jej dać 500 000 za free . Moim zdaniem specjalnie zadzwoniła w sobote wieczorem zebym nie zobaczył czy kwota za punkty przyjdzie od razu tak bym czekał do poniedziałku a z grzeczności wysłałbym jej pkt bo potrzebowała pilnie... Na szczescie zobaczyłem pewien mancyk
Jak macie pytanie to pisać