Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Próba wyłudzenia punktów
probowano po raz kolejny wyludzic ode mnie pkt.

' od Gosi6
Czesc, tu Małgosia :)
Chciałam Cię spytać czy możesz mi sprzedać 3000 punktów ze swojego wspaniałego zbioru?
Byłabym bardzo wdzięczna ponieważ chcę komuś zrobić niespodziankę chyba, że można je kupić na stronce bo jestem tu nowa i nie zauważyłam, wydaję mi się że można kupić jedynie transfer :(
Miło Cię poznac, bardzo proszę zaproponuj cenę jeśli możesz mi pomoc :) a może znasz jakieś inne możliwości kupienia punktów jeśli nie możesz odsprzedać swoich. Przepraszam, że się rozpisałam :)

Pozdrawiam Małgosia :) '

Odpowiedz
Takie wiadomości to codzienność.
Najlepiej takie wiadomości od razu kasować i się nie przejmować.

Nachalne osoby można blokować.
  Odpowiedz
Ja jeszcze dodam, że takie głupie wiadomości możesz publikować w tym wątku: http://odjechani.com.pl/Thread-Najgłupsz...jesz-na-PW

I oczywiście w odpowiedzi takiej osobie możesz przesłać linka do wskazanego wątku. To taka nauczka... gwarantuje, że osobnik się zbulwersuje i nie będzie pisał więcej... no chyba, że jeszcze na odchodne coś skrobnie.
  Odpowiedz