Piszę w dość delikatnej choć drażniącej mnie sprawie. Otóż rozsyłałam wczoraj informacje na priv o free, które robię co sobotę o 20-stej. Ktoś jednakże złośliwie klikał, że moja wiadomość może być oszustwem (jak się domyślam to musiało być kilka osób). Rozumiem, nie każdy lubi otrzymywać wiadomości na priv, ale to chyba nie jest powód by nadużywać takiej opcji (oszustwo), mogli zaznaczać to jako spam, bądź usuwać i tyle, napisać mi że nie życzą sobie takich privów, a nie wklejać mi etykietę oszusta. Nie była to wielka mrugająca reklama, tylko mały zwykły wpis.
Teraz gdy piszę do kogoś wyskakuje alert, że mogę być oszustem. Nigdy nie miałam takich zamiarów i powiem szczerze, "boli" mnie to trochę.
Napisałam do administracji, poprzez kliknięcie u dołu strony na "naruszenie regulaminu..." Nie wiedziałam jak inaczej się z nimi skontaktować.
Ale do rzeczy, jak myślicie jest możliwość, by ktoś to zweryfikował i wycofał mi tą czerwoną wielką etykietę oszusta? Czy administratora/moderatora to w ogóle interesuje ? Czy już do końca będę oszustem, choć nic nie zrobiłam ?
Pozdrawiam
Martyna