Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

edoladowanie24.pl - opinie, przekręt czy nie?
Jako pierwsi zadziałali Panowie z Google.
Domena edoladowanie24.pl została natychmiast zbanowana.
Czekamy na dalsze wieści z losów tej feralnej strony.
  Odpowiedz
[Wypowiedź usunięta przez Użytkownika]
  Odpowiedz
Witamy,
chciemy Państwa poinformować, iż Blue Media S.A. nie wspiera i nie obsługuje doładowań dokonywanych poprzez stronę edoladowanie24.pl, tj. na serwerze identyfikowanym po adresie IP: 80.51.19.215. Ponadto informujemy, iż informacje zawarte na wspomnianej stronie wprowadzają w błąd co do tożsamości usługodawcy oraz charakteru usługi, bowiem za pomocą serwisu edoladowanie24.pl nie jest możliwy zakup doładowań, a podawany w serwisie numer rachunku bankowego nie należy do Blue Media S.A.

Blue Media S.A., dbając o bezpieczeństwo swoich Klientów, podjęła kroki prawne mające na celu wykrycie sprawców i zablokowanie dostępu do wprowadzającej w błąd usługi.

Pozdrawiamy
Zespół Blue Media S.A.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
A skąd wniosek, że nam się to nie udało?
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Tony fajnie, że się dobrze bawisz. Jeżeli jest Ci do żartów to Twoja sprawa,
ale Państwo z Blue Media chcą wyraźnie pomóc i stoją po tej samej stronie
barykady co my. Mało tego, w takich chwilach jak ta, naruszone zostaje również
dobre imię firmy Blue Media pomijając już moją stratę finansową.

Odpuść sobie zatem taki ton rozmowy jak w poście 14 tego wątku.
Proszę Cię nie podkręcaj dodatkowo atmosfery.
Mi wcale nie jest do śmiechu ani żartów.

Jak nazywa się rzekomy właściciel strony?
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
tonyviroos napisał(a):Danych osobowych właściciela strony nie mogę ujawnić bo złamałbym tym sposobem prawo, odpowiednie organy otrzymały już ode mnie te dane i to powinno wystarczyć.
Tony co Ty wygadujesz. Po pierwsze to moja sprawa, bo ja zostałam oszukana.
Po drugie o jakiej ochronie danych osobowych Ty mówisz?
Zawiadomienie składasz jako osoba prywatna, a nie firma. Masz prawo powiedzieć imię i nazwisko
drugiego człowieka bez jego wiedzy! Nie przesadzaj. Podaj mi w takim razie na PW jak nie chcesz
tu na forum.
Po trzecie - nie sądzę, aby był z Ciebie taki dobry samarytanin, aby fatygować się z składaniem
wniosku, zeznań na Policji w mojej sprawie. Po prostu Ci w to nie wierzę.

Blue Media natomiast ma jak najbardziej uzasadnione podstawy, aby działać w tym temacie
na drodze wymiaru sprawiedliwości, bowiem dotyczy to przede wszystkim ich interesów.

Coś jednak czuję, że to gadanie to jak zwykle przerost formy nad treścią. Zawsze dużo piszesz
co to Ty nie możesz i jaki jesteś w tym dobry, a jak przychodzi co do czego okazuje się
co się okazuje.
Nie chciałabym nikogo urazić, ale ten wątek właśnie jest między innymi z tego powodu.

Żadna firma hostingowa nie udostępniła by Ci tych danych chyba, że na wniosek Prokuratury.
Sam jako jakakolwiek firma czy osoba prywatna nie jesteś w stanie uzyskać takich danych
chyba, że właściciel firmy hostingowej to Twój znajomy, ale tak nie jest - oboje to wiemy.
Pozostaje Ci włamanie na serwer i tu też nie sądzę, że byłbyś na tyle głupi aby to robić.

Skąd zatem masz te dane? Z kosmosu?
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
  Odpowiedz
Skąd mam dane to już moja sprawa, nie jestem w sądzie żeby się tłumaczyć (a już na pewno nie Tobie).
Gdybyś potrafiła coś więcej poza gadaniem to sama byś sobie dane właściciela zdobyła to nie jest wcale takie trudne.
Poza tym to ***** o mnie wiesz, jedyne co robisz to ciągle mnie atakujesz i zarzucasz nie wiadomo co, to czy mam jakiś interes w zamknięciu jakiejś strony czy też nie to już jest moja sprawa.
Jeśli masz jeszcze coś do mojej osoby lub chcesz mnie jeszcze w jakiś sposób oczernić to proszę bardzo, na pewno wtedy przekonasz się kim jestem (będziesz miała okazję stanąć ze mną twarzą w twarz w sądzie).

Tyle w temacie i na tym forum
  Odpowiedz