Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
|
galeria Shiny:)
|
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.05.2013, 22:05
Fajne
^^
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
03.05.2013, 22:14
Widać że masz zdolności do rysowania
. A nie nie ma takich zdolności a też bym chciał porysować sobie...
03.05.2013, 22:29
Mogę Cię nauczyć^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
03.05.2013, 22:49
Chętnie przyjmę parę rad
03.05.2013, 23:19
hehehehehhe^^ no to załatwione
dostaniesz prywatne lekcje rysunku ode mnie ;p
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
04.05.2013, 18:12
Skoro Ty mówisz, że nie masz talentu, to w trzy miga leć do apteczki po termometr i zmierz sobie temperaturę
Twoje rysunki są przepiękne! Rasowa manga, nic dodać nić ująć. Skoro masz takie zdolności, proponuje, żebyś narysowała własny komiks.
04.05.2013, 18:15
Bardzo ładne rysunki,naprawdę masz ogromny i wielki talent
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
04.05.2013, 18:32
Vilandra nie ma szans! Próbowałam już rysować swoje komisy ale w ogóle mi nie wychodziły
Nie wiem czy teraz by się to zmieniło, ale raczej wątpię nie umiem na tyle dobrze rysować. Nadal mam spore problemy z zachowaniem odpowiednich proporcji ciała postaci.
04.05.2013, 18:36
Asiu spróbować nie zaszkodzi, a po drugie to jak powszechnie wiadomo "Praktyka czyni mistrza" i jeżeli lubisz to po czasie wyćwiczysz sobie te proporcję i dasz radę
wieżę w Ciebie ;]
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Moja galeria | polx | 34 | 13 386 |
05.09.2018, 12:30 Ostatni post: polx |
|
| A to moja galeria | darkshadow | 0 | 2 088 |
07.01.2012, 21:25 Ostatni post: darkshadow |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

^^
. A nie nie ma takich zdolności
a też bym chciał porysować sobie...
Twoje rysunki są przepiękne! Rasowa manga, nic dodać nić ująć. Skoro masz takie zdolności, proponuje, żebyś narysowała własny komiks.
Nie wiem czy teraz by się to zmieniło, ale raczej wątpię nie umiem na tyle dobrze rysować. Nadal mam spore problemy z zachowaniem odpowiednich proporcji ciała postaci.
wieżę w Ciebie ;]