Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

galeria Shiny:)
Wszystko jest super ;)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Fajne :) ^^
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Widać że masz zdolności do rysowania Brawo. A nie nie ma takich zdolności :( a też bym chciał porysować sobie...
  Odpowiedz
Mogę Cię nauczyć^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Chętnie przyjmę parę rad :)
  Odpowiedz
hehehehehhe^^ no to załatwione:) dostaniesz prywatne lekcje rysunku ode mnie ;p
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

Odpowiedz
Skoro Ty mówisz, że nie masz talentu, to w trzy miga leć do apteczki po termometr i zmierz sobie temperaturę :D Twoje rysunki są przepiękne! Rasowa manga, nic dodać nić ująć. Skoro masz takie zdolności, proponuje, żebyś narysowała własny komiks.
  Odpowiedz
Bardzo ładne rysunki,naprawdę masz ogromny i wielki talent :)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Vilandra nie ma szans! Próbowałam już rysować swoje komisy ale w ogóle mi nie wychodziły ;( Nie wiem czy teraz by się to zmieniło, ale raczej wątpię nie umiem na tyle dobrze rysować. Nadal mam spore problemy z zachowaniem odpowiednich proporcji ciała postaci.

Odpowiedz
Asiu spróbować nie zaszkodzi, a po drugie to jak powszechnie wiadomo "Praktyka czyni mistrza" i jeżeli lubisz to po czasie wyćwiczysz sobie te proporcję i dasz radę ;) wieżę w Ciebie ;]
  Odpowiedz