Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

galeria Shiny:)
Jesteś chyba drugą osobą, tak mi się wydaje, na tym forum, która napisała mój nick Hakerzysta, bo dużo ludzi piszę, Haker albo Hakier. Lubią pewnie, używać skrótów :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
no widzisz hehe^^

portret mojej koleżanki. Co o tym sądzicie?? Krytyka mile widziana.

[Obrazek: 1006006_307737116030126_968734549_n.jpg]
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Ile ci zeszło, godzin albo minut, na tym rysowaniem?
  Odpowiedz
dwie godziny ;/
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

Odpowiedz
No wiesz, ja bym już się podał, po pierwszych 15 minutach , bo ja to rysuje jak kura pazurem:D
Musiałbym mieć silne nerwy ,żeby mi coś się takiego udało:)
  Odpowiedz
Shina96 napisał(a):( Największą trudność w tym wypadku sprawia mi twarz ( Na pewno nadal będę próbować i wgl... Ale nie wiem czy warto
Jeśli chodzi o rozwijamnie talentu - zawsze jest warto. To coś, czego nikt nigdy Ci nie odbierze, a jak gwiazdy Ci będą sprzyjać, wykorzystasz to kiedyś w celach zarobkowych.
Poszukaj ebooków instruktażowych. Nie tylko tych darmowych, ale i tych sprzedawanych w księgarniach internetowych. Są zazwyczaj bardziej przydatne. Koszt kilkanaście złotych to niewiele, a pozwoli Ci to poznać techniki szkicowania twarzy.

Ja też kiedyś rysowałem i każdy mnie chwalił. Nie miałem jednak nikogo, kto by mnie zmotywował do dalszych rysunków i praktycznie
jak skończyłem szkołę, zaprzestałem rysować.
To cenne umiejętność i pamiętaj, że nie od razu każdy potrafił zachowywać odpowiednie proporcje.
Tego trzeba się nauczyć więc musi być trochę ciężko. Co to za nauka jakby od razu Ci wszystko wychodziło.
To tak jak z samochodem. Wsiadasz i nawet nie wiesz co do czego, dopóki się tego nie nauczysz.

Ćwicz i nie zrażaj się niepowodzeniami. Każdy kolejny rysunek przyczynia się do zwiększenia Twoich
umiejętności.
Podpytaj Szymona (Administrator techniczny). On również szkicuje. Może będzie miał dla Ciebie jakieś materiały.
Myślę, że na pewno się nimi z Tobą podzieli jeśli ma.
  Odpowiedz
(21.07.2013, 11:13)admin napisał(a): Ja też kiedyś rysowałem i każdy mnie chwalił. Nie miałem jednak nikogo, kto by mnie zmotywował do dalszych rysunków i praktycznie
jak skończyłem szkołę, zaprzestałem rysować.

Adminie, a może masz jakieś dawne prace zachowane na pamiątkę, które nam pokażesz ??
  Odpowiedz
Spoko, raz miałem w ręku kurs rysowania :) kupiłem go za niewielkie pieniądze na pierwszym lepszym straganie z książkami i z tego co pamiętam było tam dużo o proporcjach - bazujących na odmierzaniu ołówkiem :) . Także jeżeli masz z tym problem kup pierwszy lepszy kursik i masz to z głowy.
Pozdrawiam !
  Odpowiedz
Prawe oko za bardzo oddalone od nosa ;)
I ten podbródek czy broda strasznie razi mnie w oczy :D
Ale szyja i reszta są dobrze.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Dawno nic nie wrzucałam z moich prac więc puki mam okazję to umieszczę^^

[Obrazek: 527725_134678640002642_1294420498_n.jpg]
[Obrazek: 306907_134678840002622_257877648_n.jpg]
[Obrazek: 533959_134684940002012_296625014_n.jpg]
[Obrazek: 168813_135165303287309_109599942_n.jpg]
[Obrazek: 255470_135165259953980_980606721_n.jpg]

Przepraszam za kiepską jakość niektórych prac... :D

Odpowiedz