Mam nadzieję że kiedyś Ci dorównam

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
galeria Shiny:)
|
04.05.2013, 19:12
Zaczepiste !!
Mam nadzieję że kiedyś Ci dorównam ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.07.2013, 22:46
ostatnio cały czas byłam w pracy ale znalazłam chwilę czasu i wykonałam kilka nowych bazgrołów^^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
19.07.2013, 22:54
Naprawdę ładnie
![]()
20.07.2013, 00:45
Wow zacne masz te prace. Co rysujesz prócz anime?
![]()
kwiaty i zaczynam portrety ludzi^^
Moim zdaniem, kompletnie mi nie wyszło ![]() ![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
Portret nawet podobny. Ja tam widzę podobieństwo.
Odnośnie wcześniejszej Twojej wypowiedzi i rysunku z podpisem "Boy or Girl?": nie ma chyba najbardziej niezręcznej sytuacji, kiedy z kimś rozmawiasz i nie masz pewności czy to facet czy kobieta. Łapiesz się na tym, żeby powiedzieć "Pan" lub "Pani", ale nie możesz, bo może wyjść z tego niefajna sytuacja. Kilka razy rozmawiałem z takimi osobami i nie było to komfortowe. Zastanawia mnie, czy tacy ludzie wiedzą, że otoczenie ma problem z określeniem ich płci po wyglądzie zewnętrznym. Wracają do portretu -ćwicz dalej bo widać, że rysunek to Twoja mocna strona. Wykorzystaj to. ![]()
20.07.2013, 09:03
Asiu genialnie
![]() Jeszcze nieznałem cię od tej strony a szkoda ! Czekam na kolejne prace ![]() Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]()
20.07.2013, 10:10
admin znam ten "ból". Nieraz miałam podobnie, że nie wiedziałam jak się do kogoś zwracać, bo nie byłam pewna czy to dziewczyna czy chłopak. Raz nawet i mnie pomylono z chłopakiem O.o Cóż mam jeszcze lekkie wątpliwości co do tego czy serio dam sobie radę z portretami
![]() ![]() ![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
Shina96 masz wielki, talent to rysownia,oraz dar, do takich rzeczy. Wszystkie rysunki bardzo mi się podobają, a szczególnie ten kwiatuszek lilia
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
20.07.2013, 13:14
Dziękuję Hakerzysta za miłe słowa^^ Wiele dla mnie znaczą takie opinie ^^ Aczkolwiek krytyka jest dla mnie najważniejsza, bo dzięki temu wiem co robię źle i w czym muszę się poprawić ^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]() |