więcej na pierwszej stronie w sklepie bądź w "męskiej zakładce"
tu
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
grafik_com - Portfolio wykonanych grafik
|
28.04.2015, 14:23
Na tą chwilę dostępny jest taki motyw z tymi mięśniami. Nie wiem, czy wystarczająco to widać zależnie od ustawień waszych monitorów, powinno być widać rzeźbę ciała męską. Może zastanowie się jeszcze nad innymi tego typu motywami. Bo sądzę, że jest to ciekawy temat aby imitację zarysu jakiegoś motywu ciała, skóry przenieść na koszulki.
więcej na pierwszej stronie w sklepie bądź w "męskiej zakładce" tu Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
28.04.2015, 20:57
(28.04.2015, 14:23)grafik_com napisał(a): powinno być widać rzeźbę ciała męską. Ale nie widać niestety. No, może jak ktoś ma dużą wyobraźnię i nie widział nigdy naturalnej rzeźby muskularnego mężczyzny... Sorry, że tak krytycznie, ale nie jest to podobne (może trochę) do tego co ja zaproponowałem. Nie znam się na technologii nadruku, więc nie wiem dokładnie w jakim stopniu można odzwierciedlić projekt. Oceniam tak, jak to widzę po prostu.
28.04.2015, 22:45
i nie będzie u Ciebie jest jak zauważyłam wyższy górny segment zarysu, niestety są pewne ograniczenia dlatego nie zrobię dokładnie tego obrysu aż pod szyje. Jutro jeszcze coś zamieszczę podobnego. A pytałam masz ten projekt w skali 1:1 można by go przekształcić tak żeby wszystko pasowało. Wtopienie dałeś na ile %?
|