Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

grafik_com - Portfolio wykonanych grafik
Byłabym zaraz coś jeszcze wrzucę, tylko zaznaczam, że to nieco starsze projekty.Konkretnie z 2009 roku :), jeszcze nie miałam takiej wprawy w projektowaniu i tego doświadczenia co obecnie :)

[Obrazek: la8tki3u882w.jpg]

Nissan tuning rysowany w całości w Photoshopie.
[Obrazek: yu3logfdy0ex.jpg]

Plakat zespołu
[Obrazek: wrfivli02xem.jpg]
  Odpowiedz
a jeszcze pytanko miała być tą 1 prace w większej roździelczości( bo kolega jeździ na desce i szukał ostatnio tapety o takiej tematyce )

I sorry za zawracanie dodatkowo głowy :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Smile 
Jeśli taka się Ci podoba to zrobię podobną, w tej chwili nie mam zapewne jest tylko na wymiennym dysku ale musiałabym poszukać :)

Z tą tapetą przesyłam wszystkim buziaki :) jak na załączonym Mustangu
[Obrazek: 54aza4n3orvv.jpg]

A to dla kolegi.projekt grafiki na koszulkę, może się spodoba:)
[Obrazek: agax0eiljs74.jpg]
  Odpowiedz
Dobra trochę projektów 2D zaprezentowałam teraz czas na grafikę 3D. Projekty te powstały na przestrzeni ostatnich kilku lat.
Oceńcie sami.

zaczynamy cartoonowo :) Projekt nr1 Rękawiczki myszki miki , wraz z siątką ;)
[Obrazek: 85u9e6r1in9i.jpg]

Projekt nr 2. Długopis
[Obrazek: v9ncdwjxfd4m.jpg]

Projekt nr 3. Moja gitara elektryczna Cort200 ( Z tego projektu jestem najbardziej dumna )
[Obrazek: o8tqdrk0wxxs.jpg]

Projket nr 4 Postać z bajki - mrówek
[Obrazek: vxqt8vxdtcbl.jpg]

Projekt nr 5 Mój stary PC , na którym zaczynałam przygodę z projektowaniem 3D
[Obrazek: ezalkhpi26g2.jpg]

Projekt nr 6.[Obrazek: 9zei8vr2f1jn.jpg] kulki kauczukowe, popularne za mojego dzieciństwa:)

Projekt nr 7. Pierwsze auto w 3D , wizualizacja z siatką
[Obrazek: 0nq026vmze2l.jpg]
Najzwyklejszy szybki render skylight

Kiedyś sprzedawałam swoje modele w jednym ze sklepów internetowych z modelami 3D :) jednak adresu nie pamiętam , jak znajdę to zamieszczę je tutaj jako kolejne w mojej galerii.
  Odpowiedz
Brawo !
Ja jeszcze nie ogarniam w ogóle modelowania. Kiedy ogarnę Mysli? Niewiem, być może z czasem
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Gitarka i auto świetne. Strzelam, że robione w Maxie?
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
różowy mustang wymiata :D
  Odpowiedz
Tak Nikolas, w Maxie wersji 6.0. Znalazłam stronę gdzie sprzedałam model 3D :)
[Obrazek: StLS05ODg0MDktU2Ftc3VuZyBMQ0QgcmVuZGVyLmpwZw==.jpg]
tu telewizor LCD , jak znajdę w większym rozmiarze to załącze :) Ps. Za madel zarobiłam całe 18 zł hehe :)
  Odpowiedz
A korzystałaś z tutoriali modelowania czy cuś?
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Demanufacture- super opinia dzięki! Od razu złapałam banana na twarzy
Motaro- zauważyłam podziękowania, to ja dziękuje :)

szybcior.
Jak się uczyłam tak , przeglądałam mnóstwo stron z tutorialami tylko sęk w tym, że wtedy prawie nie było dobrych tutoriali po polsku, musiałam się odnieść do zagranicznych forum, oraz linków 3D. Kiedy już posiadłam odpowiednią wiedzę nie korzystałam już z tutków a sama tworzyłam według swoich pomysłów jak PC czy Odtwarzacz DVD, który jutro postaram się zamieścić :). Z początków modelowania w Maxie, pamiętam jaką trudność sprawiało mi wymodelowanie zwykłej łyżki heh ;). Min takie tutoriale na moim chomiku znajdziecie.
  Odpowiedz