Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

zakup drukarki
chce kupic drukarke a nie wiem które są dobre a nie drogie chodzi mi o 3w1
Na rynku jest ich cała masa.
Osobiście się na tym nie znam, więc wiele nie pomogę.

Mogę jedynie "pochwalić" się moim starym zestawem 3 w 1.

Posiadam Epson Stylus SX100. Nie jest to żadna nowość, ani żadne cacko. Ale co trzeba to ma. Wszystko działa jak należy oraz do domowych potrzeb w zupełności wystarcza.
Wada jaką zaobserwowałem - gdy skończy się jeden pojemnik z tuszem drukarka blokuje możliwość drukowania czegokolwiek... Dopiero jak wymienisz pojemnik możesz normalnie drukować.
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że kupujesz drukarkę za niewiele ponad 200 zł, ale za jakiś czas, za nowe tusze zapłacisz 250 lub więcej. Orientuje się ktoś, jaki system jest najtańszy? Tusz czy toner?

Lexmark X 6710 (3w1) kupiony za 150zł, a za nowe tusze do niej płacę 260zł, z czego doładowywać można je od 2 do 3 razy po 15 zł za szt.
ja mam zamiar kupic drukarke HP2050 ??
No to ja Ci polecę urządzenie wielofunkcyjne pt. Brother DCP-J125
Bardzo wydajne jak na domowe warunki, skaner i ksero jak żyleta,
w pełni spolszczone menu oraz instrukcja obsługi. Ładny kolorowy wyświetlacz LCD.

Tusze łatwo dostępne i co najważniejsze w śmiesznych cenach podobnie jak samo urządzenie.
Do środka wchodzą 4 tusze po 10-12zł każdy więc jest tanio.
Samo urządzenie kosztuje koło 280zł.

[Obrazek: brotherx.jpg]

Kupiłem to niedawno do sklepu i sprawuje się wręcz rewelacyjnie.
Stosunek jakości do ceny od 0 do 10 = 10
dzięki za pomoc kupiłem hp 1050 .
Temat można zamknąc.