17.12.2013, 22:28
Właśnie, każdy pisze własną opinię a tylko ja się ,,tłumaczę" w bardziej rozbudowany sposób, dlaczego nie lubię Windowsa (a głównie jego sposobu wymiany systemu) ;D
Mniejsza o to.
Wszystko zależy jak się komputera używa.

A dokupić nie można było bo wyszedł ze sprzedaży. O ile pamiętam to okienko na ekranie można usunąć, ale przy włączaniu zawsze będzie się wyświetlał komunikat. A potem system padł ;D
Mniejsza o to.
Wszystko zależy jak się komputera używa.
Swordancer napisał(a):Tak, komputer chyba trzymałeś przez te 7 lat w piwnicyNiekoniecznie. Po prostu system nie był używany do ,,zadań specjalnych", jak u Ciebie. U mnie XP działa jakieś 10 lat, bez zarzutu (teraz coś zaczyna szwankować, ale to pewnie znowu wina sprzętu sprzed dekady- niezłego jeszcze). A nie, przepraszam, raz padł, ale o domniemanych przyczynach niżej. Owszem, miał dwa formaty (czy może nawet trzy), ale nie ze względu na problemy z systemem, tylko na zaśmiecenie. Na Windowsie 7 przy podobnym używaniu już kilka razy wyrzucił mi bsod (jakby się głębiej wczytać to chyba coś z grafiką, więc [mea culpa)

szybcior napisał(a):a na koniec pokazało mi, że mam nielegalnego Xp'ek, a był oryginalny ;/Z tego co pamiętam, to wystarczy wpisać kod licencji (czy jak się to tam nazywa). U mnie było ciekawiej, bo system wgrywał nam gościu w serwisie, po formacie i nie dał nam kodu

![[Obrazek: Polska_Flaga.gif]](https://odjechani.com.pl/images/Polska_Flaga.gif)