06.09.2015, 22:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.09.2015, 22:35 przez Swordancer.)
Mi czasami system odmawia posłuszeństwa, np. nie chce się wyłączyć, wyłącza monitor, a komputer nadal działa, klikam coś, to włącza monitor i panel logowania. Mało tego, dzisiaj po włączeniu i załadowaniu systemu na całym ekranie miałem efekt szumu z kolorami jak w starym telewizorze, myślałem, że coś z grafiką, a po uruchomieniu problem znikł. Najbardziej wkurza mnie ta propaganda Microsoftu, że niby najlepszy system, komu oni to chcą wmówić? Nie dopracowali go, wydali o rok za wcześnie. Do teraz nie rozwiązałem problemu z długim uruchamianiem systemu. Po uruchomieniu między ekranem ładowania systemu a logowania jest czarna dziura, od 20 do minuty, tylko przy ponownym uruchamianiu i czasem przy uruchamianiu ze stanu spoczynku, chociaż zwykle gdy uruchamiam go od zera włącza się szybko.
Pod kątem działania wewnątrz faktycznie szybszy, ale niestety wyszukiwarka czasem się wiesza, trzeba restartować explorera, niektóre aplikacje wbudowane też mają problemy. Część problemów była zgłaszana jeszcze w programie Insider i nie naprawili do dziś.
Tak czy siak Microsoft robi ostatnio i tak pozytywne postępy.
Pod kątem działania wewnątrz faktycznie szybszy, ale niestety wyszukiwarka czasem się wiesza, trzeba restartować explorera, niektóre aplikacje wbudowane też mają problemy. Część problemów była zgłaszana jeszcze w programie Insider i nie naprawili do dziś.
Tak czy siak Microsoft robi ostatnio i tak pozytywne postępy.