07.03.2017, 22:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.03.2017, 23:52 przez Swordancer.)
Sebastian lat 21. Obecnie student kierunek: informatyka (2sem). Jestem strasznym leniem. Nie lubię wcześnie wstawać i pracować. Dorabiam sobie czasami bo niekiedy trzeba kupić jedzenie albo nowego procka (Ryzen, Ryzen!). Nie lubię poprawiać błędów innych ludzi tracąc na to mój cenny czas którego i tak nie mam już za wiele. Na forum wpadam bardzo rzadko, tak rzadko że nie mam ochoty odpisywać na tematy użytkowników kiedy się pojawię. Doświadczenie WordPress? Od strony zarządzania użytkownikami: żadnej. Mam dziwne często niepoprawnie politycznie poczucie humoru, lubię czasem kogoś obrazić. Nie mam doświadczenia z poprzednich for, nigdy nie miałem zapału aby być częścią tego typu przedsięwzięć za free. Lubię pieniądze. Język polski nie jest mi obcy choć bardzo często używam anglojęzycznych zamienników, bądź źle wstawiam przecinki. Nie jestem odpowiedzialną osobą, często podejmuje pochopne, nieprzemyślane decyzje. Kiedyś za czasów Adama (i czasów kiedy miałem naście lat - piękne czasy swoją drogą) wysłałem swoją aplikację na moderatora tego forum - nawet mi nie odpisał że ma mnie w *****. Nie mam chęci do działania i głowy pełnej pomysłów. Życzę powodzenia reszcie aplikantów i zachęcam resztę wymarłej społeczności do złożenia aplikacji!
Pozdrawiam bardzo serdecznie, Sebastian.
Pozdrawiam bardzo serdecznie, Sebastian.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl