Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

"Infekcja" - Scott Sigler – Recenzja książki.
(26.02.2013, 23:36)Vilandra napisał(a): Już ją kilka razy widziałam, ale jeszcze mi w ręce nie wpadła. Zapowiada się ciekawie i może i bym przeczytała,

No to polecam ci tą książkę,

Cytat:Kocham horrory i nic nie odwiedzie mnie od czytania ich w nocy, tylko wtedy się boje, więc aby książka spełniła swoje zamierzenie, to koniecznie wieczorem.

Chciałbym móc czytać wieczorami, ale niestety mój wrodzony astygmatyzm mi na to nie pozwala :( Jak próbuje czytać wieczorem jakąkolwiek książkę to mi sie litery zlewają :(
Cytat:Uwielbiam fantasy, no po prostu za fantasy bym się dała pokroić, czy tam inne si-fi :D

A w jakich Autorach gustujesz ?? :)

Cytat:No i autor recenzji mnie teraz zdenerwował, bo najprawdopodobniej tą książkę dorwę i tym samym rozwalę sobie plan czytelniczy na najbliższy czas... ;D

To chyba dobrze co nie ?? :D Bo moim celem było zachęcenie chociażby jednej osoby do przeczytania tej książki :D No i sie udało Tak Mysli :D
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: "Infekcja" - Scott Sigler – Recenzja książki. - przez Mesajah - 27.02.2013, 23:19