Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najgorsza książka jaką czytaliście
Cytat:Książki moim zdaniem są już dzisiaj zbędne, zwłaszcza lektury. Ja nie czytam i jakoś żyję.

Totalna porażka z tobą przyjacielu, nawet nie zdajesz sobie sprawy co tracisz. A wracając do książki której nie skończyłem nigdy czytać, to pewnie zaskoczę wiele osób, ale to był Tolkien. Dokładnie "Władca Pierścieni". To była dla mnie droga przez mękę, w końcu zakończyłem lekturę na drugim tomie, trzeci zaliczyłem jako audiobook. Nie wiem dlaczego ale ta książka mi nie przypasowała jakoś, a przecież wcześniej zaliczyłem i "Hobbita", i "Silmarillion". A pierścienie jakoś mi nie poszły.;(
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Najgorsza książka jaką czytaliście - przez scarab - 22.11.2012, 21:57
RE: Najgorsza książka jaką czytaliście - przez tungar - 23.04.2013, 19:25
RE: Najgorsza książka jaką czytaliście - przez milvanna - 04.05.2015, 11:16